ΤΕΠΑΚ: Ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας στη Λεμεσό


Στο πλαίσιο των δράσεων για Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας (ΕΕΝ), η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο, σε συνεργασία με το EUROPE DIRECT Λεμεσού και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), διοργανώνει Ημερίδα την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022, 10:00-16:30, στους Χαρουπόμυλους Λανίτη, στη Λεμεσό.

Θα υπάρξουν συζητήσεις με σημαντικούς ομιλητές πάνω σε θέματα όπως είναι η ψυχική υγεία και ευεξία, η βιώσιμη πράσινη Ευρώπη, η ποιοτική απασχόληση και μάθηση και η ισότητα των φύλων.

Με σκοπό τη βελτίωση των δεξιοτήτων στην αναζήτηση εργασίας θα υπάρχει ΗR corner όπου σύμβουλοι HR θα κάνουν προσωπικές συνεντεύξεις με τους ενδιαφερόμενους. Είναι σημαντικό οι νέοι να γνωρίσουν τις ευκαιρίες που δίνει η ΕΕ στην εύρεση εργασίας στην Ευρώπη κι έτσι θα υπάρχει συγκεκριμένη παρουσίαση για αυτό. Κι’ ακόμη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρουσίαση για το πώς μπορεί κανείς να κάνει το όραμά του πραγματικότητα

Σε όλη τη διάρκεια της ημερίδας οι συμμετέχοντες θα μπορούν να συνομιλήσουν με Ευρωπαϊκά προγράμματα και δίκτυα που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο.

Πέρα από τους ενδιαφέροντες ομιλητές, παρουσιαστές και συντελεστές της διοργάνωσης, στο καλωσόρισμα είναι προσκεκλημένοι η Ραφαέλα Μιλτιάδους, Πρέσβειρα Οδικής Ασφάλειας και ο Παναγιώτης Σεντώνας Επίτροπος του Πολίτη και υπεύθυνος για το ΕΕΝ στην Κύπρο.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Η εκδήλωση θα έχει Παγκύπρια εμβέλεια. Για τον λόγο αυτό θα υπάρχουν λεωφορεία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Κύπρου προς τον χώρο της εκδήλωσης και επιστροφή.

Για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τη δωρεάν εγγραφή:

European Year of Youth day in Limassol (europa.eu)

«Σας περιμένουμε στη Λεμεσό!»




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










250