Διευρύνεται η συνεργασία μεταξύ της Μητρόπολής Λεμεσού και του ΤΕΠΑΚ


Κοινές επιστημονικές, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δράσεις, αλλά και κοινή συμμετοχή σε ερευνητικά και αναπτυξιακά προγράμματα περιλαμβάνει το νέο πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) και του Πολυδύναμου Κέντρου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, το οποίο υπογράφηκε σήμερα Τετάρτη.

Στην τελετή υπογραφής του μνημονίου συνεργασίας, ο Μητροπολίτης Αθανάσιος ανέφερε πως η Μητρόπολη βρίσκεται εδώ για να στηρίζει διακριτικά και όπου μπορεί το ΤΕΠΑΚ, αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Μητρόπολης.

Ο Πρύτανης, καθηγητής Παναγιώτης Ζαφείρης, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και τη χαρά του για την υπογραφή του πρωτοκόλλου, σημειώνοντας τις δράσεις που προσφέρει το Κέντρο στην πανεπιστημιακή κοινότητα και στην ευρύτερη κοινότητα της Λεμεσού.

Το πρωτόκολλο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, συνεργασία σε κοινές πολιτιστικές, επιστημονικές, εκπαιδευτικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες, παροχή συμβουλευτικών – επιστημονικών υπηρεσιών και μελετών, κοινή συμμετοχή σε ερευνητικά και αναπτυξιακά προγράμματα, τοποθέτηση φοιτητών σε εργασιακούς χώρους και ανταλλαγή πληροφοριών και τεχνογνωσίας σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










386