Το ΤΕΠΑΚ ενημερώνει τους εκπαιδευτικούς Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής


Η Υπηρεσία Επικοινωνίας, Προώθησης και Διεθνοποίησης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) διοργανώνει εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση των εκπαιδευτικών Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής για όλα όσα αφορούν τις σπουδές στο ΤΕΠΑΚ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023, στο κτήριο του ΤΕΠΑΚ «Τάσσος Παπαδόπουλος» στη Λεμεσό, (Οδός Θέμιδος και Ιφιγενείας γωνία), από τις 08:00 π.μ. έως τις 12:30 μμ.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει παρουσίαση των Σχολών και των ακαδημαϊκών Τμημάτων του Πανεπιστημίου, των προγραμμάτων σπουδών που προσφέρει σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, των κτηριακών του υποδομών και των υπηρεσιών που προσφέρει προς τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του καθώς επίσης των συνεργασιών που αναπτύσσει το ΤΕΠΑΚ με άλλα Πανεπιστήμια της Ευρώπης, στο πλαίσιο της Συμμαχίας του EUT+ που στόχο έχει τη δημιουργία ενός κοινού Ευρωπαϊκού Τεχνολογικού Πανεπιστημίου.

Ακολούθως, θα διεξαχθεί συζήτηση με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και την επίλυση αποριών.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με δεξίωση και περιήγηση σε κτήρια του Πανεπιστημίου, ενώ θα είναι ανοικτή προς κάλυψη από τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










392