Ενημέρωση των εκπαιδευτικών ΣΕΑ για τις σπουδές στο ΤΕΠΑΚ


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023, η εκδήλωση που διοργάνωσε η Υπηρεσία Επικοινωνίας, Προώθησης και Διεθνοποίησης (ΥΕΠΔ) του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) με σκοπό την ενημέρωση των εκπαιδευτικών Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής για όλα όσα αφορούν τις σπουδές στο ΤΕΠΑΚ.

Τους εκπαιδευτικούς συμβούλους και την Προϊστάμενη της ΥΣΕΑ Δρ Ειρήνη Ροδοσθένους καλωσόρισαν, απευθύνοντας σύντομους χαιρετισμούς, ο Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ, Καθηγητής Παναγιώτης Ζαφείρης, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου, Δρ Χρίστος Χωματάς και ο Προϊστάμενος της ΥΕΠΔ, Δρ Μαρίνος Βουκής.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, έγινε παρουσίαση των προγραμμάτων σπουδών που προσφέρει το ΤΕΠΑΚ από ακαδημαϊκούς των Τμημάτων του Πανεπιστημίου καθώς επίσης των υπηρεσιών που προσφέρονται στους φοιτητές και τις φοιτήτριες από εκπρόσωπο της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Ευημερίας.

Ακολούθως, διεξήχθη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου και των εκπαιδευτικών Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δεξίωση και ξενάγηση σε κτήρια του Πανεπιστημίου.

Βίντεο:  https://www.youtube.com/watch?v=EfPZkN_45_4




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










351