Επίσκεψη καθηγητών ΜΙΕΕΚ από Πορτογαλία στο Τμ. Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας και Επιστήμης Τροφίμων ΤΕΠΑΚ


Στo πλαίσιo του προγράμματος προβολής του Τμήματος Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας και Επιστήμης Τροφίμων (ΓΕΒΕΤ) του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15/02/2023 και ώρα 9:00 π.μ. επίσκεψη τριών καθηγητών της Πορτογαλίας στο ΤΕΠΑΚ σε συνεργασία με τη Δημόσια Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΜΙΕΕΚ).

Οι καθηγητές ξεναγήθηκαν στους χώρους του Πανεπιστημίου και των εργαστηρίων του ΓΕΒΕΤ όπου ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα σπουδών καθώς και για την εργαστηριακή υποδομή του Τμήματος από τον Αναπληρωτή Καθηγητή Μενέλαο Σταυρινίδη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής πραγματοποιήθηκε επίδειξη δύο πειραματικών διαδικασιών για μέτρηση ολικών φαινολικών συστατικών και ασκορβικού οξέως υπό την επίβλεψη της Ερευνητικής Συνεργάτιδας του ΤΕΠΑΚ και Εκπαιδεύτριας των ΜΙΕΕΚ Δρ Αίγλης Γεωργιάδου.

Η πειραματική διαδικασία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του ερευνητικού προγράμματος Primesoft (HORIZON-WIDERA-2021-ACCESS-03) το οποίο συντονίζει ο Αναπληρωτής Καθηγητής Γιώργος Μαγγανάρης.
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


207