ΤΕΠΑΚ: Πραγματοποιήθηκε Ημερίδα Καρδιολογικής Νοσηλευτικής


Στο πλαίσιο του 15ου  Κυπρο-Ελλαδικού καρδιολογικού συνεδρίου

Στο πλαίσιο του 15ου Κυπρο-Ελλαδικού καρδιολογικού συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε ημερίδα από την ομάδα εργασίας της Καρδιολογικής Νοσηλευτικής με πρόεδρο τη Δρα Μάρθα Κυριάκου,  της Καρδιολογικής Εταιρείας Κύπρου.

Παρουσιάστηκαν μελέτες που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στην Κύπρο και ενδιαφέρουσες κλινικές μελέτες από διάφορες καρδιολογικές κλινικές της Κύπρου.

Η Dr Michela Barisone, πρόεδρος των National Cardiovascular Nursing Societies Committee του συνδέσμου Καρδιολογικής Νοσηλευτικής και συναφών επαγγελμάτων υγείας της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας, χαιρέτησε και συνεχάρηκε  τις δράσεις της ομάδας εργασίας και προσκάλεσε τους συνέδρους στο επερχόμενο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου.

Η ομάδα εργασίας Καρδιολογικής Νοσηλευτικής (Καρδιολογική Εταιρεία Κύπρου) βράβευσε τις καλύτερες εργασίες του συνεδρίου με δωρεάν εγγραφή στο Ευρωπαϊκό συνέδριο.

Το 1ο βραβείο απονεμήθηκε στην Κυριακή Αγησιλάου (RN,BSc,MSc), απόφοιτο του ΜΤΧ προγράμματος του Τμήματος Νοσηλευτικής του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου(ΤΕΠΑΚ) και 2ο βραβείο απονεμήθηκε στον Μιχαήλ Δρακομαθιουλάκη (RN,BSc,MSc), νοσηλευτή του αιμοδυναμικού εργαστηρίου του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Στο πλαίσιο της ημερίδας έγινε ενημέρωση του κοινού για την πρόληψη των καρδιαγγειακών παθήσεων και μέτρηση της αρτηριακής πίεσης, των σφύξεων και της χοληστερόλης. Τις δράσεις ανέλαβε η ομάδα εργασίας Καρδιολογικής Νοσηλευτικής και οι εξειδικευμένες νοσηλεύτριες/ερευνήτριες του προγράμματος ‘SupportHeart’ του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


331