Το ΤΕΠΑΚ συμμετείχε σε εκθέσεις Κυπριακών Πανεπιστημίων στην Ελλάδα


Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) συμμετείχε, με επιτυχία, στις εκθέσεις Κυπριακών Πανεπιστημίων που πραγματοποιήθηκαν στην Κρήτη, στις πόλεις Ηράκλειο και Χανιά καθώς επίσης στην Αθήνα, στις 4,5 και 8 Απριλίου 2023, με σκοπό την παρουσίαση της Κυπριακής Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και την ενημέρωση για τις ευκαιρίες φοίτησης στην Κύπρο.

Τις εκθέσεις διοργάνωσαν το Εμπορικό Κέντρο της Πρεσβείας της Κύπρου στην Αθήνα, το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Κύπρου. Στο πλαίσιο των εκθέσεων, πραγματοποιήθηκαν και επισκέψεις σε σχολεία.

Το ΤΕΠΑΚ συμμετείχε στις εκθέσεις με δικό του περίπτερο, το οποίο στελέχωσαν οι Λειτουργοί της Υπηρεσίας Επικοινωνίας, Προώθησης και Διεθνοποίησης του Πανεπιστημίου, Κωνσταντίνος Δημητρούλας και Δήμητρα Κατσαρή.

Οι Λειτουργοί του ΤΕΠΑΚ ενημέρωσαν τους επισκέπτες των εκθέσεων και τους μαθητές των σχολείων για τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου και για όλα όσα αφορούν τις σπουδές στο ΤΕΠΑΚ, όπως για παράδειγμα τα κριτήρια εισδοχής, τα δίδακτρα, τις εγκαταστάσεις, τη στέγαση, τις παρεχόμενες υποτροφίες και για τη φοιτητική ζωή.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










427