ΤΕΠΑΚ: Μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc Βιοτεχνολογία


Το Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας και Επιστήμης Τροφίμων της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου(ΤΕΠΑΚ) δέχεται αιτήσεις από ενδιαφερόμενους/ες για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc Βιοτεχνολογία, το οποίο θα προσφερθεί το ακαδημαϊκό έτος 2023 – 2024, με έναρξη τον Σεπτέμβριο 2023.

Το πρόγραμμα εξετάζει διεπιστημονικά το αντικείμενο της Βιοτεχνολογίας, καλύπτοντας και τα τρία αγροδιατροφικά πεδία και προσφέροντας θεωρητική και εργαστηριακή κατάρτιση στις βασικές επιστήμες που διέπουν τα βιοτεχνολογικά επιτεύγματα.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Βιοτεχνολογία απευθύνεται σε απόφοιτους/ες αναγνωρισμένων ιδρυμάτων ανώτατης εκπαίδευσης, οι οποίοι/ες προέρχονται από τις Επιστήμες της Γεωπονίας, Βιολογίας, Χημείας, Κτηνιατρικής, Φαρμακευτικής, καθώς επίσης και από άλλα συναφή επιστημονικά πεδία.  

Το πρόγραμμα προσφέρεται σε βάση πλήρους ή μερικής φοίτησης και έχει ελάχιστη διάρκεια τρία εξάμηνα, περιλαμβανομένης της θερινής περιόδου, η οποία ξεκινάει μετά τη λήξη του Εαρινού εξαμήνου και περιλαμβάνει τους καλοκαιρινούς μήνες. Επίσης, δίνεται έμφαση στη διεξοδική εξάσκηση με τεχνικές μοριακής βιολογίας και βιοτεχνολογίας κατά τη διάρκεια εργαστηριακών ασκήσεων, καθώς και στην υλοποίηση ερευνητικής διπλωματικής εργασίας σε καίρια βιοτεχνολογικά ερωτήματα.

Οι απόφοιτοι/ες έχουν προοπτικές απασχόλησης σε διάφορα δημόσια Τμήματα και Υπηρεσίες, Υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στον Ιδιωτικό Τομέα.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 16η Μαϊου 2023.

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αίτησης έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΕΠΑΚ, στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.cut.ac.cy/news/article/?contentId=510590.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αποταθούν στο Κέντρο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου στα τηλέφωνα:  +357 25 002710/11 και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: kep@cut.ac.cy.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










531