ΤΕΠΑΚ: Διαδικτυακή παρουσίαση των Μεταπτυχιακών Προγρ. της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας


Η Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) ανακοινώνει τα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρει για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, με έναρξη μαθημάτων τον Σεπτέμβριο του 2023.  

Το χαρτοφυλάκιο των μεταπτυχιακών προγραμμάτων της Σχολής περιλαμβάνει:  

  • MSc στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση Επιχειρήσεων  
  • MSc στα Ναυτιλιακά και Χρηματοοικονομικά, Λεμεσός
  • MSc στα Ναυτιλιακά και Χρηματοοικονομικά, Λάρνακα
  • MSc στα Ναυτιλιακά και Διοίκηση  

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα μας προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία για την ανάπτυξη των επαγγελματικών σας δεξιοτήτων και την εξέλιξή σας στην επιλεγμένη σας ειδίκευση (χρηματοοικονομικά ή ναυτιλιακά). Αυτό επιτυγχάνεται μέσω μιας ευρείας γκάμας μαθημάτων που σας εξοπλίζουν με τις απαραίτητες δεξιότητες, τα οποία διδάσκονται από έμπειρους και καταρτισμένους καθηγητές σε ένα ευέλικτο περιβάλλον μάθησης. Η Σχολή μέσω των μεταπτυχιακών της Προγραμμάτων Σπουδών προσφέρει προηγμένη γνώση και επιστημονική εξειδίκευση και προετοιμάζει ικανούς, με κριτική σκέψη και ηγετική ικανότητα αποφοίτους/ες. 

Επιπλέον, τα μεταπτυχιακά προγράμματά μας προσφέρουν μια ευκαιρία για τη διεύρυνση του δικτύου επαγγελματικών σας επαφών, τη διασύνδεσή σας με τον εταιρικό κόσμο, καθώς και την ανάπτυξη στενών σχέσεων με την αγορά εργασίας μέσω του δυναμικού προγράμματος πρακτικής άσκησης που προσφέρουμε. Οι φοιτητές /τριες μέσω της εκπαίδευσης και της πρακτικής άσκησης (placement) αποκτούν τις απαιτούμενες από την αγορά εργασίας αναλυτικές, συνθετικές και πρακτικές ικανότητες και γνώσεις που αποτελούν εφόδια για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία ή για σπουδές ανώτερου επιπέδου και έρευνα.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μεταπτυχιακά προγράμματα μας μπορείτε να επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο:  https://tepak.org/3LFR9R0

Eπίσης, εκπρόσωπος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας θα παρουσιάσει διαδικτυακά τα μεταπτυχιακά προγράμματα που θα προσφερθούν το ακαδημαϊκό έτος 2023-24, από τα δυο Τμήματα της Σχολής, στις 9 Μαΐου 2023 και ώρα 16:00 και θα απαντήσει σε τυχόν ερωτήματα.   

Όσοι/όσες δηλώσουν ενδιαφέρον, θα λάβουν ηλ. μήνυμα με τον σχετικό σύνδεσμο για την παρουσίαση στη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου που θα δηλώσουν στην ηλεκτρονική φόρμα. 

Δηλώστε τη διαθεσιμότητα σας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://tepak.org/42rtASw

Θα επιθυμούσαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ηλεκτρονικό σύστημα για την υποβολή αιτήσεων μεταπτυχιακών προγραμμάτων έχει ανοίξει:   https://www.cut.ac.cy/studies/masters/

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι στις 16 Μαϊου 2023.   

Έχετε τη δυνατότητα να υποβάλετε την αίτηση σας ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφονται αναλυτικά στον ακόλουθο σύνδεσμο:   https://www.cut.ac.cy/studies/masters/applying/

Θα χαρούμε πολύ να εξετάσουμε την αίτηση σας!   

Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας και να σας βοηθήσουμε να καταλήξετε στην καλύτερη απόφαση για την επόμενη φάση της επαγγελματικής σας ανάπτυξης.

  

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










303