ΤΕΠΑΚ: Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για μεταπτυχιακές σπουδές επιπέδου Μάστερ


Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) ανακοινώνει ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για μεταπτυχιακές σπουδές επιπέδου Μάστερ (MA/MSc), με έναρξη φοίτησης τον Σεπτέμβριο του 2023, παρατείνεται μέχρι και τις 16 Ιουνίου 2023.

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τα προσφερόμενα προγράμματα και τη διαδικασία υποβολής αίτησης, έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΕΠΑΚ, στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.cut.ac.cy/news/article/?contentId=510590

Για την απόκτηση τίτλου Μάστερ απαιτείται, μεταξύ άλλων φοίτηση διάρκειας τριών τουλάχιστον ακαδημαϊκών εξαμήνων ή 13 συνεχόμενων ημερολογιακών μηνών. Η μέγιστη  διάρκεια φοίτησης  είναι  οκτώ ακαδημαϊκά εξάμηνα.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για τα μεταπτυχιακά προγράμματα Μάστερ έχουν κάτοχοι πτυχίου από αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο ή κάτοχοι τίτλου σπουδών ο οποίος έχει κριθεί ισότιμος πανεπιστημιακού τίτλου από το Κυπριακό Συμβούλιο Αξιολόγησης Τίτλων Σπουδών (ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ.) σε συναφή γνωστικά αντικείμενα. Αίτηση μπορούν να υποβάλουν και τελειόφοιτοι προπτυχιακοί φοιτητές που αναμένεται να λάβουν πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών πριν από την έναρξη του μεταπτυχιακού προγράμματος.

Τα δίδακτρα για όλα τα προγράμματα Μάστερ, με εξαίρεση το Μάστερ στο Σχεδιασμό Διάδρασης, είναι συνολικά €4,100. 
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στο Κέντρο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου στα τηλέφωνα:  +357 25 002710/11 και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: kep@cut.ac.cy




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










445