Το Ίδρυμα Let’s Help αρωγός φοιτητ(ρι)ών του ΤΕΠΑΚ


Το Ίδρυμα Let’s Help και οι ιδρυτές του, Κωνσταντία  και  Σωτήρης Πίττας, καθώς και οι έγκριτοι Νομικοί κ. Ανδρέας Ανδρέου και κ. Γιώργος Κωμοδρόμος, για ακόμα μια χρονιά στηρίζουν έμπρακτα τους φοιτητ(ρι)ές του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου(ΤΕΠΑΚ).

Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στο γραφείο του Πρύτανη του Πανεπιστημίου, Καθηγητή Παναγιώτη Ζαφείρη, απονεμήθηκαν 7 υποτροφίες ύψους 1.000 Ευρώ εκάστη σε άριστους/ες φοιτητ(ρι)ές του Πανεπιστημίου στη βάση Αριστείας και κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, οι χορηγοί είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους φοιτητ(ρι)ές και να τους μεταφέρουν τις δικές τους εμπειρίες κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους από την εκπαίδευση στην επαγγελματική καταξίωση.  

Συγχάρηκαν τους/τις φοιτητ(ρι)ές για τις επιδόσεις τους και τους προέτρεψαν να συνεχίσουν την πορεία τους, παρά τις όποιες δυσκολίες, στο ίδιο υψηλό επίπεδο.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου, κ. Αυξέντης Ζεμενίδης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στο Ίδρυμα Let’s Help και τους κ.κ. Ανδρέου και Κωμοδρόμο και εξέφρασε την ελπίδα να βρεθούν και άλλοι μιμητές του σπουδαίου έργου που επιτελούν.

Ο Πρύτανης ευχαρίστησε το Ίδρυμα Let’s Help αλλά και τους κ.κ. Ανδρέου και Κωμοδρόμο, οι οποίοι με την πολυδιάστατη και πολυσήμαντη προσφορά τους στην Κυπριακή κοινωνία, αποτελούν παράδειγμα ήθους, ατομικής ευθύνης και αλληλεγγύης.

Ενέργειες όπως αυτές, πρόσθεσε, προσδίδουν νόημα σε αξίες που μια κοινωνία που μαστίζεται από οικονομική και ηθική κρίση τείνει να λησμονεί.

Καταλήγοντας ο Πρύτανης δήλωσε ότι «η κάθε πράξη προσφοράς πέρα από την πρακτική της σημασία, εμπεριέχει και μια  διδακτική λειτουργία ως παράδειγμα αλληλεγγύης και  σεβασμού προς τον συνάνθρωπο αλλά και την κοινότητα».
Comments (0)

Add a new comment:Newsletter


764