Υποτροφίες σε φοιτητές/τριες του ΤΕΠΑΚ παραχώρησε το ίδρυμα PwC Foundation


Υποτροφίες  σε  επτά άριστους προπτυχιακούς πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου(ΤΕΠΑΚ),  παραχώρησε το ίδρυμα PwC Foundation.

Οι υποτροφίες δόθηκαν σύμφωνα με συγκεκριμένα κριτήρια που αφορούν την ακαδημαϊκή επίδοση και το  κοινωνικοοικονομικό υπόβαθρο των φοιτητών/τριών.

Τις υποτροφίες απένειμε η Διευθύντρια του PwC Foundation και Επικεφαλής του τμήματος  Marketing & Επικοινωνίας της PwC Κύπρου, κα Κωνσταντίνα Λογοθέτη, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023, στην αίθουσα της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου.

Σε χαιρετισμό που απηύθυνε στην εκδήλωση ο Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ, Καθηγητής Παναγιώτης Ζαφείρης ευχαρίστησε το PwC Foundation για τη γενναιόδωρη προσφορά και στήριξή του προς τη φοιτητική κοινότητα του Πανεπιστημίου, η οποία “δεν αποτελεί”, όπως είπε, “μόνο μια σημαντική οικονομική βοήθεια προς τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Πανεπιστημίου που την έχουν περισσότερο ανάγκη, αλλά και μια επιβράβευση για την αξιόλογη ακαδημαϊκή τους επίδοση”.

Ο Καθηγητής Ζαφείρης αναφέρθηκε στην υφιστάμενη και πολύπλευρη συνεργασία του Πανεπιστημίου με την PwC, εκφράζοντας την ετοιμότητα του Πανεπιστημίου για περαιτέρω ενίσχυση και διεύρυνση αυτής της συνεργασίας, στον επιστημονικό, ερευνητικό και κοινωνικό τομέα.

Σε δικό της χαιρετισμό, η Διευθύντρια του PwC Foundation και Επικεφαλής του τμήματος  Marketing & Επικοινωνίας της PwC Κύπρου, κα Κωνσταντίνα Λογοθέτη, εξέφρασε την πρόθεση του οργανισμού να θεσμοθετηθεί η παραχώρηση υποτροφιών προς τους φοιτητές και φοιτήτριες του ΤΕΠΑΚ κάθε χρόνο.

Η κα Λογοθέτη ανέφερε ότι το νεοσύστατο  PwC Foundation είναι ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που δημιουργήθηκε από την επιθυμία των ίδιων των ανθρώπων του οργανισμού για μια πιο ουσιαστική και ενεργή συμμετοχή στην τοπική κοινωνία, παρέχοντας ποικιλόμορφη στήριξη σε τρεις πυλώνες: 1) Εκπαίδευση & πολιτισμός, 2) Νεανική επιχειρηματικότητα και 3) Προσφορά από τους ανθρώπους μας.
Comments (0)

Add a new comment:Newsletter


630