ΤΕΠΑΚ: Ημερίδα για διαδικτυακή και μεικτή μάθηση για ενδυνάμωση εκπαιδευτικών στην ψηφιακή εποχή


Η ερευνητική ομάδα Νέα Μέσα, Νόηση και Μάθηση του Τμήματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, διοργανώνει την τελική ημερίδα του ευρωπαϊκού προγράμματος TUNED, το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ (https://www.tunedproject.eu/).

Το TUNED έχει ως στόχο να ενισχύσει τη διδακτική πρακτική των εκπαιδευτικών σε διαδικτυακά και μεικτά περιβάλλοντα μάθησης, παρέχοντάς τους τα κατάλληλα εργαλεία για να βοηθήσουν τους/τις μανθάνοντες/ουσες να αναπτύξουν δεξιότητες αυτορρυθμιζόμενης μάθησης.

Η τελική ημερίδα του προγράμματος, με τίτλο Ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών στην ψηφιακή εποχή: Αυτορρύθμιση και κίνητρα σε διαδικτυακά και μεικτά περιβάλλοντα μάθησης”, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024, μεταξύ 9:30-13:00, στο ξενοδοχείο St. Raphael, στη Λεμεσό.

Υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής διαδικτυακά. Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας και να κάνετε δωρεάν εγγραφή στον ακόλουθο σύνδεσμο:  https://shorturl.at/kWOT5

Παράλληλα, η κοινοπραξία του προγράμματος TUNED ανακοινώνει τη διεξαγωγή διαγωνισμού με θέμα την Αυτορρύθμιση της Μάθησης. Οι τέσσερεις καλύτερες συμμετοχές βάσει των κριτηρίων αξιολόγησης, θα κερδίσουν βραβείο ύψους €100 η κάθε συμμετοχή. Ο διαγωνισμός λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου 2024 και οι νικητές θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της ημερίδας.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό, δεν προϋποθέτει απαραίτητα και συμμετοχή στην ημερίδα.

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά στις προϋποθέσεις συμμετοχής, τα κριτήρια αξιολόγησης, και τις πληροφορίες υποβολής, επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.tunedproject.eu/contest/




Comments (0)





Add a new comment:








Newsletter










66