Εορταστική εκδήλωση για τους/τις απόφοιτους/ες της Σχολής EME και πρώτη αποφοίτηση του Τμ. EM


Ένα ιστορικό ορόσημο για τη Σχολή Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου

Σε ατμόσφαιρα συγκίνησης και περηφάνιας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2025 η εορταστική εκδήλωση αποφοίτησης της Σχολής Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης (ΕΜΕ) του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ). Η φετινή εκδήλωση ήταν επίσης ένα ιστορικό ορόσημο για τη Σχολή, που γιόρτασε για πρώτη φορά και την αποφοίτηση των πρώτων φοιτητριών του νεοσύστατου Τμήματος Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ (ΕΜ). Η αυλή της Πανεπιστημιακής Βιβλιοθήκης «Βασίλης Μιχαηλίδης» μεταμορφώθηκε σε έναν φωτεινό και φιλόξενο χώρο γιορτής, όπου απόφοιτες και απόφοιτοι από τα Τμήματα Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου (ΕΣΔ) και Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ (ΕΜ), καθώς επίσης και μέλη του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού της Σχολής και των δύο Τμημάτων, συναντήθηκαν σ’ ένα ξεχωριστό αποχαιρετιστήριο γεγονός.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς από την Κοσμητόρισσα της Σχολής, Αναπλ. Καθηγήτρια Βασιλική Τρίγκα, τον Πρόεδρο του Τμήματος ΕΣΔ, Αναπλ. Καθηγητή  Λάμπρο Λαμπρινό, και την Πρόεδρο του Τμήματος ΕΜ, Αναπλ. Καθηγήτρια Άννα Ζαρκάδα. Σημαντική στιγμή της βραδιάς αποτέλεσαν και οι βραβεύσεις των πρωτευσασών φοιτητριών στα δύο Τμήματα. Συγκεκριμένα, από το Τμήμα ΕΣΔ βραβεύτηκαν οι φοιτήτριες: Παναγιώτα Ευσταθίου, Αλεξάνδρα Χαραλάμπους και Άντρεα-Ελένη Σελεάρη. Αξίζει δε ιδιαίτερης μνείας το γεγονός ότι η φοιτήτρια του Τμήματος ΕΣΔ Παναγιώτα Ευσταθίου αναδείχθηκε πρωτεύσασα και σε ολόκληρο το Πανεπιστήμιο.

Αντίστοιχα, από το Τμήμα ΕΜ, βραβεύτηκαν οι φοιτήτριες: Ελπίδα Τσαλαμανδρή, Δήμητρα Κερκίδου και Νικολέττα Αβερκίου.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε επίσης προβολή αναμνηστικού βίντεο με εμπειρίες και σκέψεις των αποφοίτων, ζωντανή μουσική από την Ξένια Ηλία (απόφοιτη του Τμήματος ΕΣΔ) και τον Στέλιο Μιχαηλίδη, καθώς και κλήρωση δώρων για τους φοιτητές και τις φοιτήτριες που παρευρέθηκαν. Η βραδιά κορυφώθηκε με δεξίωση, μουσική από DJ, αυθόρμητο καραόκε και στιγμές χαράς που απαθανατίστηκαν στο ειδικά διαμορφωμένο photobooth.

 Η Σχολή ΕΜΕ εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς όλες τις διοικητικές υπηρεσίες του ΤΕΠΑΚ που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης, και συγκεκριμένα προς τον κ. Ηλία Βασιλείου και την κα. Έλενα Σταυρινίδου από την Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Ευημερίας, την κα. Χρυσάνθη Σταύρου και τις φοιτήτριες Σοφία Ευθυμίου και Άντρια Μαρκαντώνη από τη Βιβλιοθήκη, την κα. Άννα Μαρία Θεοδοσίου, τον κ. Μελέτιο Μελετίου, τον κ. Γιάννο Νεοφύτου, τον κ. Γιάννο Ιωάννου και την κα. Χριστίνα Καζαμία από την Υπηρεσία Διαχείρισης Περιουσίας, τον κ. Αντώνη Βρασίδα, την κα. Δήμητρα Κατσαρή και την κα. Μαριάννα Οράτη από την Υπηρεσία Επικοινωνίας, Προώθησης και Διεθνοποίησης, τον κ. Μαρκέλλο Ποταμίτη και την κα. Φωτεινή Κυριάκου από την Υπηρεσία Συστημάτων Πληροφορικής και Τεχνολογίας, καθώς και τον κ. Δημήτρη Μπόγλου και τους φοιτητές Αρτέμη Γκάνμπα και Σωκράτη Νικολάου από την ομάδα CUTing Edge.

Ευχαριστίες απευθύνονται επίσης στα μέλη του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού της Σχολής που συνέβαλαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης: κα. Χριστίνα Φασουλή, κ. Αντρέα Δαμιανού, κα. Μαρία Ρόπα, Δρ. Μαρία Βουτσά, Δρ. Μάρκο Σουροπέτση, Δρ. Ευριπίδη Αντωνιάδη και Δρ. Γιάννη Γεωργίου.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνονται επίσης στους υποστηρικτές της εκδήλωσης, που ενίσχυσαν ουσιαστικά την προσπάθεια προσφέροντας δώρα και κουπόνια στους/στις απόφοιτους/ες στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης: Benzai Sushi Bar, CYTA, Dionysus Mansion, Four Seasons Hotel, Jack’s Pizza, ΚΕΑΝ, Natives Café, Rio Cinemas, Sanctum Spa & Fitness και Starbucks.




Comments (0)





Add a new comment:








Newsletter











120