Το ΤΕΠΑΚ διοργανώνει το 7ο Ευρωπαϊκό Εργαστήριο Αισθητήρων Οπτικών Ινών


Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου με επικεφαλή τον καθηγητή Δρ. Κυριάκο Καλλή, διοργανώνει το 7ο Ευρωπαϊκό Εργαστήριο Αισθητήρων Οπτικών Ινών (7th European Workshop on Optical Fibre Sensors, EWOFS). Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Atlantica Miramare στην Λεμεσό από 1/10 μέχρι 4/10 2019.

Κορυφαίοι επιστήμονες, ερευνητές και φοιτητές από ακαδημαϊκούς και βιομηχανικούς κλάδους θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το επιστημονικό τους έργο αλλά και να παρακολουθήσουν ομιλίες από διεθνούς κύρους επιστήμονες, μεταξύ των οποίων οι καθηγητές Yoel Fink, Demetrios Christodoulides, Philip St. J. Russell, David Sampson και Mordechai (Moti) Segev

Το Εργαστήριο συμπεριλαμβάνει θεματική ενότητα, που επικεντρώνεται στις τελευταίες εξελίξεις και καινοτομίες στο τομέα των αισθητήρων οπτικών ινών.

Παράλληλα στο χώρο διοργάνωσης θα διεξαχθεί έκθεση παρουσίασης προϊόντων και υπηρεσιών, από πέραν των 15 εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο διεθνή χώρο στην τεχνολογία των αισθητήρων οπτικών ινών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cyprusconferences.org/ewofs2019/ ή επικοινωνήστε με την γραμματεία του συνεδρίου (Easy Conferences) στο 22591900 ή ηλεκτρονικά στο [email protected].
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter304