ΤΕΠΑΚ: Εκδήλωση «Think don’t click: A Cybersecurity Awareness Workshop»


Η Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων και η Υπηρεσία Συστημάτων Πληροφορικής και Τεχνολογίας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου σας προσκαλούν στην εκδήλωση με τίτλο «Think dont click: A Cybersecurity Awareness Workshop».

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (αμφιθέατρο 1, κτήριο Τάσσος Παπαδόπουλος) στις 21 Οκτωβρίου 2019 από τις 10:00 π.μ. μέχρι τη 1:00μ.μ.

Η ανοικτή για το κοινό εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Μήνα Κυβερνοασφάλειας και αποτελεί τη μοναδική συμμετοχή δημόσιου οργανισμού της Κύπρου στο μήνα αυτό.

Ο μήνας Οκτώβριος σηματοδοτεί την έναρξη του Ευρωπαϊκού Μήνα Κυβερνοασφάλειας (ECSM) που συντονίζεται από τον Οργανισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Κυβερνοασφάλεια (ENISA) και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με την υποστήριξη των κρατών μελών. Στόχος της εκστρατείας είναι να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε ζητήματα Κυβερνοασφάλειας σε ολόκληρη την Ευρώπη. Για πληροφορίες για το μήνα Κυβερνοασφάλειας πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα https://cybersecuritymonth.eu

Ομιλητές θα είναι ο κ. Δημήτρης Πιπερής, ο κ. Βασίλης Παπαγεωργίου και η κα. Κίκα Χρίστου, Λειτουργοί της Υπηρεσίας Συστημάτων Πληροφορικής και Τεχνολογίας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου κ. Διόφαντος Χατζημιτσής και ο  Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Συστημάτων Πληροφορικής και Τεχνολογίας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου κ. Φίλιππος Φιλίππου.

Πληροφορίες και εγγραφή στο https://web.cut.ac.cy/cybersafe/

Με το πέρας της εκδήλωσης θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης σε όσους εγγραφούν και παρακολουθήσουν την παρουσίαση.

 
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter352