Ο Παναγιώτης Ζαφείρης, χωρίς ανθυποψήφιο, νέος Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ


Ο Καθηγητής Παναγιώτης Ζαφείρης θα είναι από τις αρχές του νέου χρόνου ο νέος Πρύτανης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου. Στη διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις πρυτανικές αρχές που πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή τόσο για τη θέση του Πρύτανη όσο και των δυο Αντιπρυτάνεων υποβλήθηκε από μια υποψηφιότητα και ως εκ τούτου στις 29 του μήνα θα γίνει ουσιαστικά επικύρωση.

Οι υποψήφιοι για τις θέσεις τις οποίες θα καταλάβουν άνευ ανθυποψηφίων είναι:

Για τη θέση του Πρύτανη:

*Καθηγητής Παναγιώτης Ζαφείρης

Για τη θέση του Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων:

*Καθηγητής Παντελής Κελίρης

Για τη θέση του Αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης:

*Καθηγητής Παναγιώτης Θεοδοσίου

Επιπλέον των πιο πάνω υποψηφιοτήτων κατατέθηκε ακόμη μια υποψηφιότητα για όλες τις θέσεις. Ωστόσο, λόγω μη νομότυπης υποβολής της δεν μπορεί να θεωρηθεί έγκυρη.  

Μήνυμα Παναγιώτη Ζαφείρη

Ο Παναγιώτης Ζαφείρης με μήνυμά του στα Μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας αναφέρει:  

Αποτελεί μεγάλη τιμή και ευθύνη το κάλεσμα σας να αναλάβω τη θέση του πρύτανη του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου. Θέλω να ξέρετε ότι πιστεύω βαθιά πως η καταξίωση δεν επέρχεται μέσα από την τυπική κατοχή τίτλων αλλά μέσα από την προσπάθεια και το αποτέλεσμα της  δουλειάς των αξιωματούχων. 

Η απερχόμενη ηγεσία μας, αναμφίβολα κατέβαλε σημαντική προσπάθεια. Το έργο της καταγράφεται πια ως κομμάτι της ιστορικής διαδρομής του Πανεπιστημίου μας για το οποίο την ευχαριστούμε.

Τώρα είναι η ώρα για να πάμε δυναμικά και με αυτοπεποίθηση μπροστά. Όλοι μαζί. Ακαδημαϊκοί, Φοιτητές, Στελέχη Διοίκησης. Στο πλαίσιο μιας νέας κουλτούρας, με αλληλοσεβασμό, με αλληλεγγύη, με πλέρια ελευθερία διατύπωσης προτάσεων. 

Προχωράμε με απόλυτη αφοσίωση στην υπηρεσία του Πανεπιστημίου μας και στη βάση των αρχών και προγραμματικών θέσεων που συνδιαμορφώσαμε. Το νέο Πρόγραμμα διακρίνει 4 πυλώνες δράσης και έμφασης και σε αυτό το πλαίσιο θα επικεντρώσουμε τις δράσεις μας:  

  • Διοικητική Ανάπτυξη, Διαρθρωτικές Αλλαγές και Μεταρρυθμίσεις
  • Εκπαίδευση, Φοιτητές και Ποιότητα Πανεπιστημιακής Ζωής
  • Ερευνητική Δραστηριότητα και Ακαδημαϊκή Αριστεία
  • Εξωστρέφεια και Διασύνδεση με την Πολιτεία και τον Επιχειρηματικό Κόσμο

    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΕΠΑΚ 2020-2023

 
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter1754