ΤΕΠΑΚ: Τιμητική διάκριση για τον καθηγητή Παναγιώτη Θεοδοσίου


Τιμητική διάκριση έλαβε ο Καθηγητής του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, Δρας Παναγιώτης Θεοδοσίου. Ο Καθηγητής βραβεύθηκε με το Εθνικό Βραβείο F.E.B.S 2019 για τη συνεισφορά του στην οικονομική επιστήμη και τα ερευνητικά του επιτεύγματα.

Το βραβείο απονέμεται κάθε χρόνο σε διαπρεπείς ‘Ελληνες ακαδημαϊκούς και ερευνητές, στους τομείς Τραπεζικής και Financial Engineering, στα πλαίσια του ετήσιου συνεδρίου του οργανισμού Financial Engineering and Banking Society (F.E.B.S) και φέτος έλαβε χώρα στην Αθήνα το διήμερο 20-21 Δεκεμβρίου, 2019. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Θεοδοσίου είναι ο πρώτος ακαδημαϊκός από την Κύπρο που βραβεύεται με το εν λόγω βραβείο, κάτι που αποτελεί μεγάλη τιμή τόσο για τον ίδιο, όσο και για το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, αλλά και ολόκληρη την επιστημονική κοινότητα της χώρας μας.

O Παναγιώτης Θεοδοσίου κατέχει διδακτορικό τίτλο (Ph.D.) στα Χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο City University of New York των ΗΠΑ. Σήμερα, είναι Καθηγητής στο Τμήμα Εμπορίου, Χρηματοοικονομικών και Ναυτιλίας, της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και αναλαμβάνει καθήκοντα Αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, στο ίδιο πανεπιστήμιο, με τη νέα χρονιά.Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter

660