ΤΕΠΑΚ: Ημερίδα για νέες τεχνολογίες στη διδασκαλία γλωσσών από EuroCALL και Κέντρο Γλωσσών


Ο διεθνής οργανισμός EuroCALL, ο οποίος ασχολείται με την προώθηση της διδασκαλίας των γλωσσών με τη χρήση της τεχνολογίας,  σε συνεργασία με το Κέντρο Γλωσσών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου οργανώνουν ημερίδα με τίτλο "Πρακτική εφαρμογή ψηφιακών τεχνολογιών: μια μέρα επαγγελματικής εξέλιξης", στις 07 Μαρτίου 2020. Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στη Λεμεσό. 

Δεδομένου ότι η τεχνολογία στο μάθημα μπορεί να αποτελέσει ένα ισχυρό μέσο στο να ενισχύσει και να ενσωματώσει ποικίλους τρόπους εκμάθησης γλωσσών, οι εκπαιδευτικοί γλωσσών ενισχύονται με καινοτόμες επιλογές και ευκαιρίες για καλύτερη και πιο συναρπαστική διδασκαλία. 

Με αφετηρία την εξέλιξη της γλωσσικής εκπαίδευσης και τη θέληση για συνεχή επιμόρφωση, προσκαλούνται καθηγητές ξένων γλωσσών, ακαδημαϊκοί, ερευνητές και φοιτητές να συμμετάσχουν στα εργαστήρια που θα οργανωθούν και των οποίων η θεματολογία θα σχετίζεται με την πρακτική εφαρμογή των νέων τεχνολογιών στη διδασκαλία των γλωσσών. Όσες και όσες ενδιαφέρονται, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση, η οποία βρίσκεται εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, για το πρόγραμμα και τις αίθουσες (https://www.facebook.com/events/1494920237350484) παρακαλώ επικοινωνήστε με την Πρόεδρο του EuroCALL Teacher Education SIG, Δρ. Χριστίνα Γιαννίκα, [email protected]
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter572