ΙΚύ: Προκήρυξη Υποτροφιών για Μεταπτυχιακές Σπουδές Επιπέδου Μάστερ 2021-2022


Το Ινστιτούτο Κύπρου προκηρύσσει υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές επιπέδου Μάστερ για την ακαδημαϊκή χρονιά 2021-2022 στους ακόλουθους κλάδους:

  • Περιβαλλοντικές Επιστήμες,  MSc/MPhil
    (Environmental Sciences, MSc/MPhil)
  • Επιστήμη Δεδομένων και Προσομοίωση, MSc
    (Simulation and Data Science, MSc)
  • ΨηφιακήΠολιτιστικήΚληρονομιά, MSc
    (Digital Cultural Heritage, MSc)

Η Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών του Ινστιτούτου Κύπρου διατηρεί μικρό αριθμό φοιτητών υψηλού επιπέδου τους οποίους ενσωματώνει πλήρως στις ερευνητικές δραστηριότητες του Ινστιτούτου. Αυτό προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να αποκτήσουν πρακτική εκπαίδευση και κατάρτιση με τη χρήση των πιο πρόσφατων μεθόδων και τεχνικών, να έχουν πρόσβαση σε υπερσύγχρονες υποδομές και να διεξάγουν έρευνα με διεθνώς αναγνωρισμένες ερευνητικές ομάδες.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Οι υποτροφίες προσφέρονται με βάση την ακαδημαϊκή αριστεία, τα προσόντα και το ενδιαφέρον των φοιτητών να σπουδάσουν στη Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών του Ινστιτούτου Κύπρου.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν κάτοχοι πτυχίου από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο σε σχετικό κλάδο. Τελειόφοιτοι προπτυχιακοί φοιτητές που αναμένεται να λάβουν πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών πριν από την έναρξη του μεταπτυχιακού προγράμματος έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση. Η γλώσσα διδασκαλίας των προγραμμάτων είναι η Αγγλική, και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν αποδεικτικό καλής γνώσης της Αγγλικής γλώσσας. Λεπτομέρειες για τη διαδικασία της αίτησης όπως και για τα στοιχεία που πρέπει να υποβληθούν μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.cyi.ac.cy.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Η προθεσμία για τις αιτήσεις είναι η 1η Απριλίου (η επόμενη προθεσμία είναι η 3η Ιουλίου).  Για λεπτομέρειες σχετικά με τις  προθεσμίες υποβολής αιτήσεων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cyi.ac.cy.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για πληροφορίες για τα προγράμματα σπουδών και για να υποβάλετε αίτηση, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cyi.ac.cy  ή επικοινωνήστε με το Γραφείο Μεταπτυχιακών Σπουδών στην ηλεκτρονική διεύθυνση office.school@cyi.ac.cy ή τηλεφωνικώς στο +357 22208614.

Τa προγράμματα είναι αναγνωρισμένα από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ) και είναι σύμφωνα με τις Κατευθυντήριες Γραμμές του Δεύτερου Κύκλου σπουδών της Διαδικασίας της Μπολόνια (Bologna Process Second Cycle Degree Guidelines).

Μάθετε περισσότερα για το Ινστιτούτο Κύπρου: https://www.youtube.com/watch?v=y-GZEFVPKyI

Ακολουθείστε μας στο Facebook: https://www.facebook.com/CyprusInstitute

Ακολουθείστε μας στο Twitter: https://twitter.com/cyprusinstitute

Ακολουθείστε μας στο LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/the-cyprus-institute

Ακολουθείστε μας στο Instagram: https://www.instagram.com/thecyprusinstitute/




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










944