Διαδικτυακή ημερίδα ΤΕΠΑΚ: Ενίσχυση δεξιοτήτων για βελτίωση φροντίδας υγείας παιδιών μεταναστών


Το Διεθνές Ινστιτούτο Κύπρου για την Περιβαλλοντική και Δημόσια Υγεία του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) διοργανώνει αύριο Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021,από τις 10:00 έως τις 12:00, διαδικτυακή, ενημερωτική, ημερίδα στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος EU-VET CARE με θέμα «Ενίσχυση δεξιοτήτων για τη βελτίωση της φροντίδας υγείας παιδιών μεταναστών/προσφύγων και ασυνόδευτων ανηλίκων»

Στην Ημερίδα θα παρουσιαστούν τα ερευνητικά ευρήματα, τα εκπαιδευτικά εργαλεία και η ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος EU-VET CARE.

Θα παρουσιαστεί, επίσης, ο Οδηγός και οι προτεινόμενες κατευθυντήριες γραμμές που δημιουργήθηκαν για παρόχους συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς.

Παράλληλα, θα αναφερθούν εμπειρίες φορέων αναφορικά με τις συνθήκες που βιώνουν τα παιδιά μεταναστών/προσφύγων και οι ασυνόδευτοι ανήλικοι στην Κύπρο.

Το EU-VET CARE είναι τριετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο ολοκληρώνεται τον Αύγουστο του 2021 και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ERASMUS+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Ελληνική γλώσσα και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Στους συμμετέχοντες που επιθυμούν θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/7FxwFfiPBatb5UFv5

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους 

Ιστοσελίδα EU-VETCARE: euvetcare.eu

Σελίδα EU-VETCARE στο Facebook: facebook.com/euvetcare

Ιστοσελίδα Διεθνούς Ινστιτούτου Κύπρου για την Περιβαλλοντική και Δημόσια Υγεία: https://www.cut.ac.cy/faculties/hsc/cii/

ΣελίδαΔιεθνούς Ινστιτούτου Κύπρου για την Περιβαλλοντική και Δημόσια Υγεία στο Facebook :https://www.facebook.com/CyprusInternationalInstituteHealth

Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter


152