ΤΕΠΑΚ: Πρόσκληση συμμετοχής στο συνέδριο για το Ευρωπαϊκό έργο CREATION


Προώθηση της πολιτισμικής και καλλιτεχνικής επιχειρηματικότητας σε υποεκπροσωπούμενες και περιθωριοποιημένες ομάδες γυναικών.

Την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 στη Λεμεσό, και τη Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022 στη Λευκωσία, θα γίνει δημόσια και ανοικτή παρουσίαση του έργου «Creation». Το έργο αυτό απευθύνεται σε εκπαιδευτές ενηλίκων και εργαζομένους οι οποίοι υποστηρίζουν άμεσα τους μετανάστες και πρόσφυγες και συγκεκριμένα τις περιθωριοποιημένες ομάδες γυναικών.

Το CREATION έχει ως στόχο να επιτρέψει περισσότερες ευκαιρίες στις γυναίκες μετανάστες και πρόσφυγες να διευρύνουν τις επιχειρηματικές ευκαιρίες τους, και να δημιουργήσουν καλύτερες προοπτικές για ανεξάρτητη εργασία και ενσωμάτωση στις κοινότητες υποδοχής τους.

Το έργο περιλαμβάνει και μια διαδικτυακή πλατφόρμα εκμάθησης με ανοικτή πρόσβαση που προωθεί ένα παιδαγωγικό πλαίσιο για την εκπαίδευση στη πολιτισμική και καλλιτεχνική επιχειρηματικότητα. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όσους και όσες εργάζονται με περιθωριοποιημένες ομάδες γυναικών.

Φόρμα δήλωσης συμμετοχής στο συνέδριο: https://lnkd.in/gTv5rz5j
Ισχύουν υγειονομικά πρωτόκολλα: 1) Απόδειξη εμβολιασμού με τουλάχιστον μία δόση που έχει χορηγηθεί τουλάχιστον πριν από τρεις εβδομάδες. 2) Πιστοποίηση θετική διάγνωση COVID-19 για τους τελευταίους 6 μήνες. 3) Πιστοποιητικό αρνητικών αποτελεσμάτων PCR ή ταχείας ανίχνευσης τις τελευταίες 72/48 ώρες.

Διοργανωτές:

Art+ Design: elearning lab, design for social change
https://elearningartdesign.org/
HUB Nicosia, educational center -
https://www.hubnicosia.org/

Λεμεσός
Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022, 6μμ-8.45μμ
Αμφιθέατρο 1
Κτήριο Τάσσος Παπαδόπουλος (ΤΕΠΑΚ)
Θέμιδος και Ιφιγενείας γωνία
Λεμεσός 3036

Λευκωσία

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022, 6μμ-8.45μμ

HUB Nicosia
Ταγματάρχη Πουλίου 33,
Λευκωσία 1101

Πρόγραμμα
6 – 6.15μμ
Εγγραφές/Registrations
6.15 – 6.45μμ
Καλωσόρισμα και παρουσίαση του έργου από τη συντονίστρια Ana Ferreira.
6.45 – 7.15μμ

«Δημιουργώντας ένα νέο όραμα για την Κυπριακή Χειροτεχνία», Μαρία Αναξαγόρα, Ανώτερη Λειτουργός Υπηρεσίας Κυπριακής Χειροτεχνίας
7.15 – 8.30μμ
Οπτικό υλικό
8.30 – 8.45μμ
Ερωτήσεις, απαντήσεις και λήξη

 

Comments (0)

Add a new comment:Newsletter


159