Η Medochemie αρωγός στα πολιτιστικά δρώμενα. Συνεργάστηκε και φέτος με τη ΘΕΠΑΚ


 Επιβεβαιώνοντας τη σταθερή της δέσμευση στην προαγωγή του πολιτισμού, η Φαρμακευτική Βιομηχανία Medochemie, διοργάνωσε και φέτος σε συνεργασία με το Θεατρικό Εργαστήρι του Πανεπιστημίου Κύπρου, θεατρικές παραστάσεις , τις οποίες παρακολούθησε πλήθος κόσμου, και συνεργάτες της εταιρείας.

Με το συγκλονιστικό έργο «Το άσμα του γιοφυριού» σε δραματική διασκευή και σκηνοθεσία του καθηγητή Μιχάλη Πιερή, διανθισμένο με την εμπνευσμένη μουσική του Ευαγόρα Καραγιώργη η ομάδα του ΘΕΠΑΚ, καθήλωσε τους θεατές ερμηνεύοντας εξαιρετικά τον σπουδαίο λυρικό λόγο που στολίζει τον θρύλο του γνωστού ελληνικού δημοτικού τραγουδιού «Το Γιοφύρι της Άρτας». Οι παραστάσεις του εξαιρετικού θεατρικού δρώμενου δόθηκαν στο αρχαίο θέατρο Κουρίου, στο Αρχοντικό Αξιοθέας στη Λευκωσία και στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας.
Αναφερόμενος στην εκδήλωση ο Διευθυντής Πωλήσεων της Medochemie Νίκος Χρηστίδης σημείωσε, ότι η εταιρεία στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα την πολιτιστική δράση και δημιουργικότητα και να στέκεται αρωγός στα πολιτιστικά δρώμενα της Κύπρου.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1387