Ο Επίτροπος Εθελοντισμού μίλησε στους φοιτητές της Θεολογικής Σχολής της Εκκλησίας της Κύπρου


Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 ο κ. Γιάννης Γιαννάκη, Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, συνάντησε και μίλησε στους φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Εφαρμογές Ψυχολογίας και Συμβουλευτικής στην Κοινότητα» της Θεολογικής Σχολής Εκκλησίας Κύπρου.

Ο κ. Γιαννάκη αναφέρθηκε στην αποστολή, τις δράσεις και το γενικότερο έργο του Γραφείου του, όπως επίσης και στις διάφορες προκλήσεις που δυσχεραίνουν το έργο αυτό, στις ανάγκες των ευάλωτων ομάδων της κυπριακής κοινωνίας και σε διάφορα άλλα ζητήματα που αφορούν τον Εθελοντισμό και την Ενεργό Πολιτότητα. Μετά το πέρας της παρουσίασης ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση και ο κ. Γιαννάκη απάντησε σε διάφορα ερωτήματα που τέθηκαν από τους φοιτητές, συζητώντας μαζί τους τους ποικίλους τρόπους με τους οποίους δύνανται να εμπλακούν ενεργά στον Εθελοντισμό και να προσφέρουν σε ΜΚΟ.

Η παρουσίαση, η οποία έλαβε χώρα από τις 10.00 μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι στην Αίθουσα Συμβουλευτικής της Θεολογικής Σχολής, έγινε στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας που υπογράφτηκε ανάμεσα στη Θεολογική Σχολή Εκκλησίας Κύπρου και το Γραφείο του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Βασικός στόχος του Μνημονίου Συνεργασίας είναι τα δύο μέρη, στο πλαίσιο του θεσμικού τους ρόλου, να αξιοποιήσουν τις εμπειρίες και τις δυνατότητές τους, προκειμένου να αναληφθούν πρωτοβουλίες και να υλοποιηθούν δράσεις – παρεμβάσεις προς όφελος τόσο των εθελοντικών και ΜΚΟ όσο και της Ακαδημαϊκής Κοινότητας.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1161