To CIIM προσφέρει και φέτος το καινοτόμο καλοκαιρινό αναπτυξιακό Πρόγραμμα για νέους 15-18 ετών


 Ανταποκρινόμενο στις προκλήσεις της νέας εποχής, αλλά και στις ευκαιρίες που πρέπει να δίνονται στους έφηβους, το CIIM- Cyprus International Institute of Management, από το 2008 έχει δημιουργήσει ένα πρωτοποριακό καλοκαιρινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους ηλικίας από 15 μέχρι 18 ετών. 

Το πρόγραμμα βοηθά στην διαμόρφωση του χαρακτήρα, της συμπεριφοράς και του τρόπου σκέψης των συμμετεχόντων μέσα από θεματικές ενότητες που αφορούν στην προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική εξέλιξη. Φέτος το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 1 Ιουλίου 2019 και θα ολοκληρωθεί στις 12 Ιουλίου 2019.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκτήσει νέες δεξιότητες σε θέματα αποτελεσματικής επικοινωνίας και διαχείρισης σχέσεων, ενίσχυσης αυτοπεποίθησης και αντιμετώπισης αρνητικής κριτικής, διαχείρισης χρόνου, άγχους και συγκρούσεων. Επιπλέον, θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους και θα μπορούν να ολοκληρώνουν τις εργασίες τους πιο αποτελεσματικά και πιο γρήγορα, αναβαθμίζοντας έτσι τη συνολική απόδοσή τους στις σπουδές και τη μελλοντική τους καριέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του CIIM στο www.ciim.ac.cy ή να επικοινωνούν με τη Θεοδώρα Πετάση στο theodora@ciim.ac.cy ή τηλεφωνικώς στο 77 77 24 46.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










421