Τα αποτελέσματα του Σχεδίου ΘΥΜΕΛΗ 2023 - Β΄ εξάμηνο


Το Υφυπουργείο Πολιτισμού ανακοινώνει τα αποτελέσματα της αξιολόγησης για τις χορηγίες του Σχεδίου ΘΥΜΕΛΗ που αφορούν επαγγελματικές θεατρικές παραγωγές στο δεύτερο εξάμηνο του 2023.

Για το Β' Εξάμηνο του 2023, υποβλήθηκαν στο Σχέδιο συνολικά 37 αιτήσεις από 23 θεατρικούς φορείς και εγκρίθηκαν για επιχορήγηση 24 θεατρικές παραγωγές ως ορίζει το Σχέδιο.

Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης αποτελούν συνάρτηση των 12 κριτηρίων του Σχεδίου ΘΥΜΕΛΗ τα οποία συνδυάζουν ποιοτικά και ποσοτικά κριτήρια.

Στο πλαίσιο της διαφάνειας και της χρηστής διοίκησης, ανακοινώνονται οι 24 παραγωγές και τα ποσά που θα τους διατεθούν κατά το Β' Εξάμηνο του 2023. Τα ποσά θα εκταμιευθούν νοουμένου ότι οι παραγωγές θα υλοποιηθούν ως υποβλήθηκαν στις αιτήσεις που εγκρίθηκαν και με βάση του όρους του Σχεδίου ΘΥΜΕΛΗ.

Όλοι οι αιτητές θα λάβουν γραπτή απάντηση για την κατάταξη της αίτησής τους. Οι φορείς/ομάδες των οποίων οι θεατρικές παραγωγές έχουν εγκριθεί θα πρέπει να ενημερώσουν γραπτώς το Υφυπουργείο το αργότερο έως τις 23 Ιουνίου 2023 εάν αποδέχονται ή όχι τη χορηγία.

Για τον πίνακας κατάταξης/χορηγιών των 24 θεατρικών παραγωγών για το Β΄ Εξάμηνο του 2023 πατήστε εδώ.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










4150