Αιτήσεις για παροχή υπηρεσιών 1 δασκάλου/ας στα Ελληνορθόδοξα Σχολεία του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων


Η Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις από Εκπαιδευτικούς Δημοτικής Εκπαίδευσης (στη θέση δασκάλου/ας δημοτικής εκπαίδευσης - μόνιμους/ συμβασιούχους/ αντικαταστάτες / αδιόριστους εγγεγραμμένους στους καταλόγους της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας) για την παροχή υπηρεσιών ενός/μίας (1) δασκάλου/ας στα Ελληνορθόδοξα Σχολεία του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, η οποία αφορά εκτέλεση διδακτικών καθηκόντων στα Ελληνορθόδοξα Σχολεία του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους (επισυνάπτεται) στη Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης ταχυδρομικώς (Γωνία Κίμωνος και Θουκυδίδου, Ακρόπολη, 2006 Λευκωσία) και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ageorgiou@schools.ac.cv), μέχρι τις 21 Αυγούστου 2020.

Η παροχή υπηρεσιών θα είναι διάρκειας ενός σχολικού έτους (01/09/2020 - 31/08/2021), με δυνατότητα ανανέωσης. Τα κριτήρια επιλογής παρουσιάζονται στο συνημμένο έγγραφο.

Ο/Η εκπαιδευτικός που θα επιλεγεί, θα κληθεί να υπογράψει σχετικό συμβόλαιο και πριν από αυτό θα τύχει πλήρους και λεπτομερούς ενημέρωσης για τις συνθήκες εργασίας και διαβίωσης, τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις του Πατριαρχείου καθώς και ανάλυση των οικονομικών όρων του συμβολαίου.

Για πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 22800661/713.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1038