Έναρξη λειτουργίας Προαιρετικών Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων, Νηπιαγωγείων και Ειδικών Σχολείων 2020-2021


Διευθυντές/Διευθύντριες Προαιρετικών

Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων,

Νηπιαγωγείων και Ειδικών Σχολείων

Θέμα: Έναρξη λειτουργίας Προαιρετικών Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων, Νηπιαγωγείων και Ειδικών Σχολείων 2020-2021

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς 2020-2021, εύχομαι στο διδακτικό και βοηθητικό προσωπικό, καθώς και στα παιδιά που φοιτούν στα Προαιρετικά Ολοήμερα Σχολεία (Π.Ο.Σ.), καλή, δημιουργική και παραγωγική σχολική χρονιά.

  1. Στα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ Α'- Δ', θα βρείτε πληροφορίες αι οδηγίες για τη λειτουργία των Προαιρετικών Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων, Νηπιαγωγείων και Ειδικών Σχολείων 2020-2021.
  2. Λόγω των ιδιαζουσών συνθηκών που προκύπτουν καλείστε όπως, πέραν του παιδαγωγικού και εκπαιδευτικού σας έργου, καλείστε όπως δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στην τήρηση των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων. Για τον σκοπό αυτό, πέραν των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων για τη Δημοτική Εκπαίδευση, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του σχολείου σας θα βρείτε το Συμπληρωματικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο για τη λειτουργία των Π.Ο.Σ.
  3. Παρακαλούμε όπως, μετά τη στελέχωση των Ολοήμερων Σχολείων, ενημερώσετε τον/τη διευθύνοντα/ουσα του Π.Ο.Σ. για τον αριθμό των παιδιών και τον Ονομαστικό Κατάλογο Παιδιών που έχουν εγγραφεί στο Ολοήμερο Σχολείο, πριν την έναρξη λειτουργίας του.
  4. Τόσο οι Οικείοι/ες Επιθεωρητές όσο και οι Επιθεωρητές όλων των Ειδικοτήτων, είναι στη διάθεσή σας για συμπληρωματικές πληροφορίες ή διευκρινίσεις και επίλυση προβλημάτων που πιθανόν να προκύπτουν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2020-2021.
  5. Παρακαλούμε, όπως αντίγραφο της εγκυκλίου αυτής δοθεί στον/στην Πρόεδρο της οικείας Σχολικής Εφορείας και στον/στην Πρόεδρο του Συνδέσμου Γονέων του Σχολείου σας.
  6. Για ομαλή και εύρυθμη λειτουργία των Προαιρετικών Ολοήμερων Σχολείων επισυνάπτεται χρονοδιάγραμμα ενεργειών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στηΓραμματεία Ολοήμερων Σχολείων, τηλέφωνο: 22800803 ή στα τηλέφωνα των λειτουργών Π.Ο.Σ.: 22809543, 22800795, τηλεομοιότυπο: 22512783, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: oloimero@schools.ac.cv·

    ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ

 Δρ Μάριος Στυλιανίδης

Διευθυντής Δημοτικής Εκπαίδευσης

ΚΟΙΝ. 

-     Γ.Ε.Δ.Ε

-       Π.Λ.Ε. Επαρχιακών Γραφείων Παιδείας και Επιθεωρητές/τριες

-      Ο.Ε.Δ.Ε

-       Π.Ο.Ε.Δ.

-      Πρόεδρο Συντονιστικής Επιτροπής Σχολικών Εφορειών

-     Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης

-     Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων και Κοινοτικών Νηπιαγωγείων

-      Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










5752