Διαγωνισμός Μαθητικού Δοκιμίου της Ελληνικής Πρεσβείας για Στ΄ τάξη δημοτικών 2022-23


ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ – ΑΜΕΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Διευθυντές/Διευθύντριες
Δημόσιων και Ιδιωτικών Δημοτικών Σχολείων

Θέμα: Διαγωνισμός Μαθητικού Δοκιμίου της Ελληνικής Πρεσβείας για μαθητές/μαθήτριες Στ΄ τάξης δημοτικών σχολείων 2022-2023

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, επισυνάπτεται το θέμα του φετινού Διαγωνισμού Μαθητικού Δοκιμίου της Ελληνικής Πρεσβείας, για μαθητές/μαθήτριες Στ΄ τάξης δημοτικών σχολείων. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σήμερα, Τετάρτη, 1η Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 9:25-10:45 π.μ., με βάση τους ισχύοντες όρους, οι οποίοι επισυνάφθηκαν στην ταυτάριθμη εγκύκλιο, με ημερομηνία 19 Οκτωβρίου 2022 (αρ. εγκυκλίου στο διαδίκτυο ypp14612).

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία ημερομηνία αποστολής των δοκιμίων (ένα από κάθε σχολείο) είναι η Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023. Το πρωτότυπο δοκίμιο θα πρέπει να αποσταλεί μαζί με έξι καλής ποιότητας φωτοαντίγραφα. Στο πάνω μέρος του δοκιμίου θα πρέπει οπωσδήποτε να καταγράφονται: α) το ονοματεπώνυμο και το τμήμα του/της μαθητή/μαθήτριας, β) το όνομα του/της υπεύθυνου/ης εκπαιδευτικού, γ) το όνομα του/της διευθυντή/διευθύντριας και δ) το τηλέφωνο του σχολείου. Τα στοιχεία αυτά θα πρέπει να είναι καλυμμένα με αδιαφανές κάλυμμα. Στον φάκελο αποστολής να αναγράφεται η ένδειξη «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ/ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ».

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Δρ Μάριος Στυλιανίδης
Διευθυντής 
Δημοτικής Εκπαίδευσης

Κοιν.: Π.Λ.Ε.
Επαρχιακά Γραφεία Παιδείας




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1889