Διεξαγωγή Συνεδρίου με τίτλο «Ahead with CLIL»


Διευθυντές/Διευθύντριες Δημοτικών Σχολείων
Δημόσιων και Κοινοτικών Νηπιαγωγείων

Θέμα: Διεξαγωγή Συνεδρίου με τίτλο «Ahead with CLIL»

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, πληροφορείστε ότι η Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου και το Συντονιστικό Κέντρο CLIL, συνδιοργανώνουν συνέδριο με τίτλο «Ahead with CLIL», το Σάββατο 27 Μαΐου 2023 από τις 08:30 μέχρι τις 15:30, στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, στη Λευκωσία. Το συνέδριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Προσχολικής και Δημοτικής Εκπαίδευσης, που εφαρμόζουν ή ενδιαφέρονται να εφαρμόσουν την προσέγγιση CLIL (Content and Language Integrated Learning). Το πρόγραμμα του συνεδρίου επισυνάπτεται.

Το συνέδριο θα περιλαμβάνει κύριες ομιλίες από τον διεθνώς αναγνωρισμένο ειδικό στην προσέγγιση CLIL, Keith Kelly και την Ana Isabel Otto Canton, Καθηγήτρια του  Πανεπιστημίου Complutense de Madrid, καθώς και βιωματικά εργαστήρια. Σημειώνεται ότι, οι παρουσιάσεις του συνεδρίου θα είναι στην αγγλική γλώσσα και δεν θα υπάρχει μετάφραση.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο συνέδριο παρακαλούνται να υποβάλουν δήλωση συμμετοχής, μέσω του λογαριασμού τους στο διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου https://www.pi-eggrafes.ac.cy, στην κατηγορία «Ημερίδες - Συνέδρια», από τις 12 μέχρι τις 19 Μαΐου 2023. Υπενθυμίζεται ότι για τη διαδικασία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στο διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου είναι απαραίτητη η επικαιροποίηση των προσωπικών στοιχείων. Σχετικές οδηγίες για την επικαιροποίηση των προσωπικών στοιχείων βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, στον σύνδεσμο «Διαχείριση προφίλ» (https://myprofile.pi.ac.cy/).

Οι εκπαιδευτικοί που θα παρακολουθήσουν το συνέδριο θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης μέσω του διαδικτυακού περιβάλλοντος εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (https://www.pi-eggrafes.ac.cy), το οποίο θα μπορούν να εκτυπώσουν από τον σύνδεσμο «Αρχείο Δηλώσεων».

Παρακαλούμε για ενημέρωση των εκπαιδευτικών του σχολείου σας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

α/α Παυλίνα Χατζηθεοδούλου

Δρ Μάριος Στυλιανίδης                                                          Δρ Έλενα Χατζηκακού                                                                                  Διευθυντής                                                                              Αναπλ. Διευθύντρια
Δημοτικής Εκπαίδευσης                                                          Παιδαγωγικού Ινστιτούτου

Κοιν.: Π.Λ.Ε. Επαρχιακά Γραφεία Παιδείας
: Π.Ο.Ε.Δ.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










906