Ενημέρωση Ενιαίας Βάσης Δεδομένων για Γυμνάσια στα οποία θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες της Στ΄ τάξης


 Την ερχόμενη σχολική χρονιά 2023-2024

Διευθυντές/Διευθύντριες
Δημόσιων Δημοτικών Σχολείων

 Θέμα: Ενημέρωση της Ενιαίας Βάσης Δεδομένων για τα Γυμνάσια στα οποία θα φοιτήσουν οι μαθητές και μαθήτριες της Στ΄ τάξης την ερχόμενη σχολική χρονιά 2023-2024

Το Κέντρο Εκπαιδευτικής Έρευνας και Αξιολόγησης (ΚΕΕΑ) του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, προχωρεί στην ενημέρωση της Ενιαίας Βάσης Δεδομένων αναφορικά με τα Γυμνάσια στα οποία θα φοιτήσουν όλοι/ες οι μαθητές/μαθήτριες Στ΄ τάξης την ερχόμενη σχολική χρονιά 2023-2024. Αυτό κρίνεται απαραίτητο για επικαιροποίηση των πληροφοριών που αφορούν στους/στις μαθητές/μαθήτριες.

Για να εισέλθετε στην Ενιαία Βάση Δεδομένων (ΕΒΔ):

  1. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΚΕΕΑ (http://www.keea.pi.ac.cy) και επιλέξτε το εικονίδιο «Ενιαία Βάση Δεδομένων».
  2. Για εισαγωγή του Γυμνασίου στο οποίο θα φοιτήσει ο/η κάθε μαθητής/μαθήτρια της Στ΄ τάξης του σχολείου σας την ερχόμενη σχολική χρονιά, επιλέξτε τον Σύνδεσμο 3β «Δήλωση Γυμνασίου στο οποίο θα φοιτήσουν μαθητές και μαθήτριες Στ΄ τάξης του σχολείου σας τη σχολική χρονιά 2023- 2024».
  3. Επιλέξτε το όνομα του σχολείου σας και καταχωρίστε τον νέο κωδικό πρόσβασης που έχετε δημιουργήσει στον Σύνδεσμο 10 της ΕΒΔ.

Η ΕΒΔ θα είναι ανοικτή μέχρι την Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2023. Παρακαλούμε όπως τηρηθεί αυστηρά το πιο πάνω χρονοδιάγραμμα.

Σε περίπτωση αποριών ή/και διευκρινίσεων, μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΚΕΕΑ ηλεκτρονικά στη διεύθυνση evd@cyearn.pi.ac.cy ή επιλέγοντας τον σύνδεσμο «Αναφορά Προβλημάτων».

Δρ Μάριος Στυλιανίδης
Διευθυντής Δημοτικής Εκπαίδευσης

Δρ Έλενα Χατζηκακού
Αν. Διευθύντρια Παιδαγωγικού Ινστιτούτου

Κοιν.: Π.Λ.Ε., Επαρχιακά Γραφεία Παιδείας
: Π.Ο.Ε.Δ.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1260