Εξετάσεις για απόκτηση πιστοποιητικού διαφόρων επιπέδων γλωσσών


Η Υπηρεσία Εξετάσεων υπενθυμίζει το κοινό ότι το Σάββατο, 25 Απριλίου 2020 θα διοργανώσει Γραπτές Εξετάσεις Πιστοποίησης Επάρκειας στην Ελληνική και Αγγλική Γλώσσα στα πιο κάτω επίπεδα:

  1. Άριστη Γνώση Αγγλικής Γλώσσας (Επίπεδο Γ2)
  2. Πολύ Καλή Γνώση Αγγλικής Γλώσσας (Επίπεδο Γ1)
  3. Καλή Γνώση Αγγλικής Γλώσσας (Επίπεδο Β2)
  4. Άριστη Γνώση Ελληνικής Γλώσσας (Επίπεδο Γ2)

Σκοπός των Εξετάσεων είναι η Πιστοποίηση Επάρκειας στην αντίστοιχη γλώσσα και επίπεδο, προσόν το οποίο είναι δυνατόν να απαιτηθεί για πρόσληψη ή προαγωγή από διάφορες Υπηρεσίες ή Οργανισμούς στον Δημόσιο ή στον Ιδιωτικό Τομέα. Επιτυχών στις Εξετάσεις αυτές θεωρείται ο υποψήφιος που συγκεντρώνει βαθμολογία στη Γραπτή Εξέταση τουλάχιστον 50%.

Οι Γραπτές Εξετάσεις θα διεξαχθούν σε χώρους που θα ανακοινωθούν μετά τη συγκέντρωση των αιτήσεων από την Υπηρεσία Εξετάσεων. Όλες οι πληροφορίες που αφορούν στην Εξέταση θα σταλούν έγκαιρα με προσωπική επιστολή στον κάθε υποψήφιο ξεχωριστά.

Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται στην Υπηρεσία Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας στη διεύθυνση Μεγάρων 23 Στρόβολος, 2032 Λευκωσία, από τη Δευτέρα 3 Μαρτίου μέχρι και την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020, από τις 08:00 μέχρι τις 15:00. Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα γίνουν δεκτές σε καμιά περίπτωση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν έντυπα αιτήσεων μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας στη διεύθυνση http://www.moec.gov.cy/ypexams (Υπηρεσία Εξετάσεων-Έντυπα).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Υπηρεσία Εξετάσεων στα τηλέφωνα: 22582900, 22582904, 22582929.

ΙΠ




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










793