ΥΠΠΑΝ:Oλοκληρώθηκαν οι διαδικασίες προετοιμασίας για τη διεξαγωγή των Παγκύπριων Εξετάσεων 2020


Η Υπηρεσία Εξετάσεων της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοινώνει ότι έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες προετοιμασίας για τη διεξαγωγή των Παγκύπριων Εξετάσεων 2020.

Τα Δελτία Υποψηφίων των μαθητών των Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης έχουν αποσταλεί στις Σχολικές Μονάδες των υποψηφίων και έχουν ήδη παραληφθεί από τους υποψηφίους.

Τα Δελτία Υποψηφίων των αποφοίτων προηγούμενων χρόνων και των τελειοφοίτων Εσπερινών και Ιδιωτικών Σχολείων έχουν αποσταλεί ταχυδρομικώς στις διευθύνσεις των υποψηφίων των κατηγοριών αυτών.

Έχουν, επίσης, αποσταλεί ταχυδρομικώς στις διευθύνσεις όλων των υποψηφίων των Παγκύπριων Εξετάσεων 2020 οι απαντητικές επιστολές της Ειδικής Επιτροπής για Παροχή Διευκολύνσεων.

Σε περίπτωση μη παραλαβής των πιο πάνω εγγράφων μέχρι την Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την Υπηρεσία Εξετάσεων στο τηλέφωνο 22582900 ή αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], σημειώνοντας το ονοματεπώνυμό σας, τον αριθμό δελτίου ταυτότητας και τον κωδικό αίτησής σας για συμμετοχή στις Παγκύπριες Εξετάσεις 2020.

Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter


525