Εκδήλωση Αποφοίτων Πανεπιστημίου Κύπρου


   Το Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει μόλις συμπληρώσει 30 χρόνια από τον πρώτο χρόνο διδασκαλίας του, με τα πρώτα μέλη της κοινότητας των αποφοίτων να ξεκινούν το ταξίδι της γνώσης, τις/τους πρώτες/ους ακαδημαϊκούς να εισέρχονται στους χώρους διδασκαλίας στα κτήρια της πρώην Παιδαγωγικής Ακαδημίας, στην οδό Καλλιπόλεως τον Σεπτέμβριο του 1992. Το Γραφείο Πανεπιστημιακής Ανάπτυξης και Αποφοίτων, με την ευκαιρία αυτή, διοργανώνει κοινωνική εκδήλωση για τις/τους απόφοιτες/ους, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022, στις 18:00, στο αίθριο του Κτηρίου Συμβουλίου – Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης» στην Πανεπιστημιούπολη.

Με τίτλο “UCYAlumni Ηomecoming Reunion 2022” και ως εορτασμός της επετείου αποφοίτησης των αποφοίτων όλων των ετών, η εκδήλωση έχει σκοπό να τις/τους καλωσορίσει στην Πανεπιστημιούπολη, δίνοντάς τους την ευκαιρία να επανασυνδεθούν τόσο με παλιούς συμφοιτητές και συμφοιτήτριες, όσο και με το Πανεπιστήμιό τους, αλλά και να γιορτάσουν μαζί το γεγονός αυτό μέσα από δραστηριότητες. Η εκδήλωση απευθύνεται αποκλειστικά σε απόφοιτες/ους του Πανεπιστημίου Κύπρου και συνοδούς τους.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων και απόφοιτη του Πανεπιστημίου Κύπρου, κυρία Αννίτα Δημητρίου, ενώ θα παρευρεθούν οι Πρυτανικές Αρχές και εκπρόσωποι του Σωματείου Ευημερίας Φοιτητών και του Συνδέσμου Αποφοίτων. Την παρουσίαση θα κάνει η δημοσιογράφος Γωγώ Αλεξανδρινού, απόφοιτη και μία εκ των πρεσβευτών της Εκστρατείας  “UCY Giving Back”, την οποία εγκαινίασε πρόσφατα το Πανεπιστήμιο.

Οι απόφοιτες/οι, μεταξύ άλλων θα ξεναγηθούν στην Πανεπιστημιούπολη προκειμένου να δουν από κοντά και να ενημερωθούν σχετικά με τη δυναμική και συνεχή αναπτυξιακή πορεία του Πανεπιστημίου τους σε υποδομές προς υποστήριξη του έργου του. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με δεξίωση και σύντομο ψυχαγωγικό πρόγραμμα από το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Μουσικών Ταλέντων του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πραγματοποιείται σιωπηρή διαδικτυακή δημοπρασία με έργα τέχνης αποφοίτων και άλλων καλλιτεχνών φίλων του Πανεπιστημίου. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τη δημοπρασία, θα ενισχύσουν την  Εκστρατεία “UCY Giving Back, σκοπός της οποίας είναι η υποστήριξη των οικονομικά αδύναμων, αλλά και άριστων φοιτητών/τριών του Πανεπιστημίου Κύπρου. Περισσότερες πληροφορίες για τη δημοπρασία και την Εκστρατεία βρίσκονται στον ακόλουθο σύνδεσμο: www.ucy.ac.cy/alumni/auction4giving.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί µε φυσική παρουσία, τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Θα μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι του Πανεπιστημίου Κύπρου στο YouTube (https://www.youtube.com/user/UNIVERSITYOFCYPRUS). 

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, η προκράτηση με τη δήλωση αριθμού συμμετεχόντων είναι απαραίτητη και γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας των εκδηλώσεων των αποφοίτων (www.ucy.ac.cy/alumni/events), στην οποία και θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση και το πρόγραμμα.

 

Για επιπρόσθετες διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Πανεπιστημιακής Ανάπτυξης και Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Κύπρου (Τ.: 22894356/460/010, E.: alumni@ucy.ac.cy).




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










842