Διεξαγωγή γραπτών εξετάσεων για απόκτηση πιστοποιητικού διάφορων επιπέδων αγγλικής γλώσσας


Η Υπηρεσία Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας ενημερώνει το κοινό ότι, το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023, θα διοργανώσει Γραπτές Εξετάσεις Πιστοποίησης Επάρκειας στην Αγγλική Γλώσσα στα πιο κάτω επίπεδα:

  1. Άριστη Γνώση Αγγλικής Γλώσσας           (Επίπεδο Γ2)
  2. Πολύ Καλή Γνώση Αγγλικής Γλώσσας    (Επίπεδο Γ1)
  3. Καλή Γνώση Αγγλικής Γλώσσας             (Επίπεδο Β2)

Σκοπός των Εξετάσεων είναι η Πιστοποίηση Επάρκειας στο αντίστοιχο επίπεδο της αγγλικής γλώσσας, προσόν το οποίο είναι δυνατό να απαιτηθεί για πρόσληψη ή προαγωγή από διάφορες Υπηρεσίες ή Οργανισμούς στον Δημόσιο ή στον Ιδιωτικό Τομέα. Επιτυχών/ούσα στις Εξετάσεις αυτές θεωρείται υποψήφιος/α που συγκεντρώνει βαθμολογία στη Γραπτή Εξέταση τουλάχιστον 50%.

Οι Γραπτές Εξετάσεις θα διεξαχθούν σε χώρους που θα ανακοινωθούν μετά τη συγκέντρωση των αιτήσεων από την Υπηρεσία Εξετάσεων. Όλες οι πληροφορίες που αφορούν στην Εξέταση θα σταλούν έγκαιρα με προσωπική επιστολή στον/στην κάθε υποψήφιο/α ξεχωριστά.

Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023 μέχρι και την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023 στη διεύθυνση: Υπηρεσία Εξετάσεων, Ταχ. Θυρ. 28777, 2082 Λευκωσία.

Σημειώνεται ότι, θα πρέπει να επισυνάπτεται ταχυδρομική και όχι προσωπική επιταγή, με δικαιούχο τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας. Η αίτηση πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύεται από φωτοτυπία της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του/της υποψήφιας. Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα γίνουν δεκτές σε καμιά περίπτωση.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να προμηθευτούν έντυπα αιτήσεων μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (Υπηρεσία Εξετάσεων-Έντυπα).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνήσουν με την Υπηρεσία Εξετάσεων στα τηλέφωνα: 22582900, 22582904, 22582929.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










964