Υποβολή αιτήσεων για παραχώρηση κρατικής φοιτητικής μέριμνας για το ακαδημαϊκό έτος 2018/2019


Η Υπηρεσία Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΦΜ) του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού καλεί τις οικογένειες φοιτητών, οι οποίες εμπίπτουν στις πρόνοιες του περί Κρατικής Φοιτητικής Μέριμνας Νόμου του 2015, όπως υποβάλουν τις αιτήσεις τους για παροχή κρατικής φοιτητικής μέριμνας για το ακαδημαϊκό έτος 2018/2019, το αργότερο μέχρι τις 29 Μαρτίου 2019.

Τονίζεται ότι η προθεσμία της 29ης Μαρτίου 2019, που αφορά στην υποβολή αιτήσεων για παροχή κρατικής φοιτητικής μέριμνας, θα τηρηθεί αυστηρά και οποιεσδήποτε εκπρόθεσμες αιτήσεις θα απορρίπτονται.

Τα έντυπα αιτήσεων για την κρατική φοιτητική μέριμνα (φοιτητική χορηγία και φοιτητικά επιδόματα) θα είναι διαθέσιμα στα γραφεία της Υπηρεσίας Φοιτητικής Μέριμνας (Τεύκρου 6, Λευκωσία), τα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ), τα κατά τόπους  Κέντρα του Πολίτη (ΚΕΠΟ), καθώς και από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (moec.gov.cy/ypiresia_foititikis_merimnas/) από την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου, 2019.

Παράκληση της Υπηρεσίας Φοιτητικής Μέριμνας είναι όπως οι αιτήσεις υποβάλλονται με όλα τα απαιτούμενα στοιχεία και δικαιολογητικά, ούτως ώστε να καταστεί εφικτή η όσο το δυνατό γρηγορότερη εξέταση των αιτήσεων.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










241