Διδακτορικές υποτροφίες από την Κυβέρνηση της Ινδίας για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021


Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου ανακοινώνει ότι η Κυβέρνηση της Ινδίας, μέσω του Ινδικού Συμβουλίου Πολιτισμικών Σχέσεων (Indian Council for Cultural Relations/ ICCR), παραχωρεί δύο (2) υποτροφίες διδακτορικού επιπέδου σε Κύπριους πολίτες, για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση ηλεκτρονικά στην πύλη του Ινδικού Συμβουλίου Πολιτισμικών Σχέσεων www.a2ascholarships.iccr.gov.in, όπου βρίσκονται δημοσιευμένες πληροφορίες σχετικά με την προεγγραφή στην πύλη του ICCR, τη διαδικασία υποβολής αίτησης, τα κριτήρια επιλογής των υποτρόφων, τα ιδρύματα υποδοχής, κ.ά.

Για σκοπούς συντονισμού, η Ύπατη Αρμοστεία της Ινδίας στη Λευκωσία, καλεί τους ενδιαφερόμενους/ες που θα υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους, όπως ενημερώσουν παράλληλα και την Ύπατη Αρμοστεία της Ινδίας στη Λευκωσία.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στην Ύπατη Αρμοστεία της Ινδίας στο τηλέφωνο 22351170.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










891