Έκτακτη συνεδρία του Υπουργικού για αυστηροποίηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, για την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στις 10 το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, αφού άκουσε τις εισηγήσεις της της επιστημονικής συμβουλευτικής ομάδας για τον κορωνοϊό.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Κυριάκου Κούσιου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης προέδρευσε την Τρίτη το βράδυ στο Προεδρικό Μέγαρο σύσκεψης της επιστημονικής συμβουλευτικής ομάδας για τον κορωνοϊό, στην παρουσία των Υπουργών Οικονομικών, Παιδείας, Εργασίας και Υγείας.

Κατά τη σύσκεψη ακούστηκαν εισηγήσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας υπό το φως της επιδημιολογικής εικόνας, όπως αυτή επικρατεί σήμερα.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και την εικόνα που παρατηρείται με τα συνεχή αρνητικά ρεκόρ κρουσμάτων, αλλά και θανάτων θα υπάρξει αυστηροποίηση των υφιστάμενων περιοριστικών μέτρων. Οι απόψεις που ακούγονται προς αυτή την κατεύθυνση προκαλεί αντιδράσεις στους αρμοδίους της οικονομίας. Το ενδεχόμενο πρόωρου κλεισίματος των σχολείων ενόψει των διακοπών των Χριστουγέννων παραμένει στο τραπέζι, χωρίς ωστόσο να έχει ληφθεί οριστική απόφαση.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1718