Χριστοδουλίδης προς μαθητές: Να μου πείτε τί σας ενοχλεί πιο πολύ, κάτι που θα θέλατε να αλλάξουμε στο σχολείο


O Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο «Πεύκιος Γεωργιάδης»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέφθηκε σήμερα το Δημοτικό Σχολείο «Πεύκιος Γεωργιάδης», στον Στρόβολο, συνοδευόμενος από την Υπουργό Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κα Αθηνά Μιχαηλίδου, τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη και την Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο κα Δόξα Κωμοδρόμου.

Κατά την επίσκεψη του, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είχε συνάντηση με τη Διεύθυνση του Σχολείου, ενώ ξεναγήθηκε στις τάξεις και συνομίλησε με τους μαθητές.

Μιλώντας στους μαθητές, σε συγκέντρωση που έγινε στον χώρο του σχολείου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τους ανέφερε «να μου πείτε τί σας ενοχλεί πιο πολύ, κάτι που θα θέλατε να αλλάξουμε στο σχολείο. Μην σκεφτείτε να μην πείτε, πρέπει να μιλήσετε χωρίς να σκεφτείτε οτιδήποτε. Να μου τα πείτε όλα, να μιλήσουμε μαζί, να σας ακούσω.

Είστε το μέλλον της χώρας μας και εμείς, η Κυβέρνηση, ειδικότερα εμείς που θα είμαστε για τα επόμενα πέντε χρόνια, όποιες αποφάσεις πάρουμε θα επηρεάσουν και το δικό σας μέλλον.

Είναι για αυτό τον λόγο που θέλω να συζητήσουμε», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης κάλεσε τον Πρόεδρο του σχολείου στο βήμα με τον οποίον συνομίλησε για τα θέματα που απασχολούν το σχολείο και τους μικρούς μαθητές. 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










3201