Παν. Λευκωσίας: Υποβολή αιτήσεων για την υποτροφία εις μνήμην Ευάγγελου Σπανού


Η υποτροφία του ομίλου εταιρειών υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ απευθύνεται σε μεταπτυχιακούς φοιτητές του ΠΛ της Σχολής Επιστημών Ζωής και Υγείας

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ανακοινώνουν την έναρξη της υποβολής αιτήσεων για την πλήρη υποτροφία εις μνήμην Ευάγγελου Σπανού.

Η υποτροφία πήρε το όνομά της από τον εμπνευσμένο ηγέτη, τον χαρισματικό επιχειρηματία, αφοσιωμένο γιατρό και καταξιωμένο επιστήμονα που ίδρυσε τον όμιλο εταιρειών υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ.

Η υποτροφία αφορά τα εξής προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών σε επίπεδο Μάστερ (MSc):

  • Βιοϊατρικές Επιστήμες (Biomedical Sciences)
  • Κλινική Διαιτολογία (Clinical Dietetics)
  • Αθλητική Διατροφή/ Διαιτολογία και Διατροφική Παρέμβαση (Sports Nutrition and Dietetic Intervention)

Τα βασικά κριτήρια επιλογής του/ης υποτρόφου είναι η ακαδημαϊκή του/ης επίδοση στον τομέα των Επιστημών Ζωής και Υγείας (τα κριτήρια που θα ληφθούν υπόψη είναι: βαθμός πτυχίου, μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα, ερευνητική διπλωματική εργασία, εργασίες σε συνέδρια, δημοσιευμένα άρθρα, σχετική επαγγελματική εμπειρία, βραβεία, υποτροφίες, διακρίσεις, συμμετοχή στο πρόγραμμα Erasmus, κ.λ.π.).

Ως προθεσμία υποβολής αιτήσεων έχει οριστεί η 1η Σεπτεμβρίου 2023. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν δύο εβδομάδες μετά τη λήξη της προθεσμίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους της υποτροφίας και να υποβάλουν σχετική αίτηση ακολουθώντας τον εξής σύνδεσμο.

 
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


423