Επίσκεψη Χαμπιαούρη στη Σχολές Ομόδους και Μιτσή Λεμύθου


Ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Κώστας Χαμπιαούρης επισκέφθηκε σήμερα, με την ευκαιρία της νέας σχολικής χρονιάς, τη Σχολή Ομόδους-Γυμνάσιο, Λύκειο, Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση και την Οικονομική-Εμπορική Σχολή ειδικού ενδιαφέροντοςΜιτσή Λεμύθου.

Κατά τις επισκέψεις του, ο κ. Χαμπιαούρης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους μαθητές/μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς των δύο Σχολών.

Σημειώνεται ότι από τη φετινή σχολική χρονιά στη Σχολή Ομόδους λειτουργούν δυο νέοι Κλάδοι: της Αμπελουργίας-Οινοποιίας και Γαλακτοκομίας-Τυροκομίας, ενώ η Σχολή Μιτσή Λεμύθου μετεξελίχθηκε σε Οικονομική-Εμπορική Σχολή (ΟΕΣ) ειδικού ενδιαφέροντος και από φέτος αρχίζει τη λειτουργία του ο λυκειακός της κύκλος.

Με το πέρας των επισκέψεών του, ο Υπουργός, σε δηλώσεις του, εξέφρασε την ικανοποίησή του, για την υλοποίηση των εξαγγελιών αυτών κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη διασύνδεση του σχολείου με την αγορά εργασίας και στην Εθνική Στρατηγική για την Ανάπτυξη Ορεινών των Κοινοτήτων Τροόδους που αποτελούν στόχους υπό έμφαση των προγραμματικών δηλώσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










918