Παράταση υποβολής αιτήσεων για το SHOWCASE Χορογραφίας Κύπρου– 2020


Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνουν ότι, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος για την υποβολή αιτήσεων στο Showcase Χορογραφίας Κύπρου – 2020, δίνεται παράταση στην προθεσμία υποβολής αίτησης μέχρι την Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019, στις 14.00 μ.μ. Για τις αιτήσεις που αποστέλλονται ταχυδρομικά θα λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία της σφραγίδας του ταχυδρομείου. Όταν η αίτηση παραδίδεται διά χειρός, θα λαμβάνεται υπόψη η σφραγίδα (ημερομηνία παραλαβής) των Πολιτιστικών Υπηρεσιών.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν έργα της περιόδου 1/1/2018-30/11/2019 σε τουλάχιστον δυο παραστάσεις και τα έργα πρέπει απαραίτητα να είναι ολοκληρωμένα με ελάχιστη διάρκεια 20 λεπτών. Για τα έργα που έχουν ήδη παρουσιαστεί οι αιτητές θα πρέπει να αποστείλουν ολόκληρο το έργο οπτικογραφημένο, είτε με σύνδεσμο (link) youtube ή vimeo, είτε με dvd.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι παραπέμπονται στα έγγραφα που αφορούν στους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής στο SXK – 2020, στην ιστοσελίδα:

http://www.moec.gov.cy/politistikes_ypiresies/thesmoi_diorganoseis.html ή στο e-mail: kmoschovaki@culture.moec.gov.cy




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










488