Ο Χαμπιαούρης επισκέφθηκε σχολεία της Λάρνακας


Ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Κώστας Χαμπιαούρης επισκέφθηκε σήμερα σχολεία της Λάρνακας, μαζί με άλλους φορείς της πόλης και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Σε δηλώσεις του στους Δημοσιογράφους στο πλαίσιο των επισκέψεων, ο κ. Χαμπιαούρης αναφέρθηκε στην πρόσφατη Απόφαση που λήφθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο για υλοποίηση της Συμφωνίας μεταξύ του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και της Διαχειριστικής Επιτροπής του «Ορφανοτροφείου και Τεχνικής Σχολής, Δημητράκης Γ. Διανέλλος εκ Λάρνακος», με βάση την οποία περιέρχεται στο Δημόσιο η Διανέλλειος Σχολή.

Συγκεκριμένα, ο κ. Υπουργός, αφού εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του για το αίσιο τέλος που είχε το θέμα αυτό, τόνισε ότι η Διανέλλειος Σχολή θα αποτελέσει μέρος ενός ευρύτερου εκπαιδευτικού ανασχεδιασμού της πόλης της Λάρνακας. Στο πλαίσιο αυτό, ανέφερε ότι θα ακολουθήσουν συσκέψεις, τόσο με τις τοπικές Αρχές όσο και με άλλα οργανωμένα σύνολα, για να γίνει προγραμματισμός με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα, ώστε να επιφέρουμε την αλλαγή που για τόσα χρόνια ζητούσαν οι γονείς, τα παιδιά, οι πολιτειακές και πολιτικές Αρχές της πόλης.

Τέλος, ευχαρίστησε όλους όσοι έχουν συμβάλει για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα και σημείωσε ότι αυτό που κάνουμε είναι για το καλό των παιδιών μας, της Λάρνακας και ευρύτερα για το καλό της πατρίδας μας. Έτσι πρέπει να δουλεύουμε, τόνισε ο κ. Χαμπιαούρης, «συστηματικά, οργανωμένα, μεθοδικά, για να δίνουμε λύσεις σε χρόνια προβλήματα και να προχωρούμε προς το καλύτερο».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










915