Χαμπιαούρης προς Προδρόμου: Είμαι σίγουρος ότι θα εργασθείς με συνέπεια για υλοποίηση του προγράμματος του ΠτΔ


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) ειδική τελετή, κατά την οποία ο απερχόμενος Υπουργός κ. Κώστας Χαμπιαούρης παρέδωσε το χαρτοφυλάκιο του ΥΠΠΑΝ στον νέο Υπουργό κ. Πρόδρομο Προδρόμου.

Ο κ. Χαμπιαούρης, παραδίδοντας το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου στον κ. Προδρόμου, ανέφερε:

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ βαθέων τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την εμπιστοσύνη που επέδειξε και συνεχίζει να επιδεικνύει στο πρόσωπό μου.

Σήμερα παραδίνω το χαρτοφυλάκιο στον νέο Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομο Προδρόμου και του εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Είμαι σίγουρος ότι θα εργασθείς με συνέπεια και αφοσίωση για την υλοποίηση του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, με ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, αλλά και την περαιτέρω προώθηση της κυβερνητικής πολιτικής γύρω από ποικίλα και σημαντικά θέματα της Παιδείας, του Πολιτισμού, του Αθλητισμού και της Νεολαίας.

Ευχαριστώ τον Γενικό Διευθυντή για την αγαστή συνεργασία, καθώς και τους Διευθυντές των Τμημάτων. Ευχαριστίες οφείλω και στους λειτουργούς, το προσωπικό του ΥΠΠΑΝ, καθώς και τους εταίρους.

Αγαπητέ φίλε Πρόδρομε, σου εύχομαι και πάλι κάθε επιτυχία.  Είμαι σίγουρος ότι όλοι, εδώ στο Υπουργείο, θα στηρίξουν τις προσπάθειές σου για υλοποίηση του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας».

 

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1010