Εβδομάδα συναντήσεων Προδρόμου με τους εμπλεκόμενους φορείς της εκπαίδευσης


ΚΥΠΕ - Σειρά συναντήσεων με τους εμπλεκόμενους φορείς της εκπαίδευσης, με επίκεντρο τα ανοικτά μέτωπα στην εκπαίδευση, θα έχει αυτή την εβδομάδα ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομος Προδρόμου.

Την Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019, ο κ. Προδρόμου θα συναντηθεί, στο Υπουργείο Παιδείας, στις 11 το πρωί με την Παγκύπρια Οργάνωση Φοιτητικών Ενώσεων (ΠΟΦΕΝ) και στις 12:15 με την Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης, η οποία στις 20 Δεκεμβρίου, στις 19:00, στη Λευκωσία, θα έχει την Ετήσια Γενική της Συνέλευση .
Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου
Στο πλαίσιο των πρώτων συναντήσεών του, ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας θα έχει ξεχωριστές συναντήσεις, στο Υπουργείο, την Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019, με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις. Στις 10 το πρωί θα συναντηθεί με την ΟΕΛΜΕΚ, στις 11:00 θα συναντηθεί με την ΟΛΤΕΚ και στις 12:00 θα έχει συνάντηση με την ΠΟΕΔ.
Στο μεταξύ, η συνάντηση Υπουργού Παιδείας και ΟΕΛΜΕΚ πραγματοποιείται μία μέρα μετά την Τακτική Παγκύπρια Συνδιάσκεψη Γενικών Αντιπροσώπων (ΠΣΓΑ) της Οργάνωσης. Η Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019, στις 09.30, στο Οίκημα της ΟΕΛΜΕΚ, στη Λευκωσία.
Η Ημερήσια Διάταξη της ΠΣΓΑ έχει διαμορφωθεί από το ΚΔΣ της 12ης Δεκεμβρίου 2019, ως ακολούθως: Ενημέρωση από τον Πρόεδρο του ΚΔΣ της ΟΕΛΜΕΚ,  Κατάθεση και έγκριση του Προϋπολογισμού για το 2020, Συνταξιοδοτικά δικαιώματα εκπαιδευτικών, Αξιολόγηση μαθητών – Εξετάσεις τετραμήνων, Βία και Παραβατικότητα / Ασφάλεια και υγεία συναδέλφων και μαθητών στο σχολικό χώρο, Ψηφίσματα.
Επίσης, την Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019, ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας θα συναντηθεί στις 14:30 με το νέο ΔΣ της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης, και στις 15:30 θα συναντηθεί με την Παγκύπρια Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών (ΠΣΕΜ).
Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019
Ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, την Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου, θα έχει στο Υπουργείο, στις 12:00, συνάντηση με την Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Προδημοτικής Εκπαίδευσης.
Εθιμοτυπική συνάντηση του Υπουργού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ
Στο μεταξύ, ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομος Προδρόμου θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη, 18  Δεκεμβρίου 2019 στις 13.00 εθιμοτυπική συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυριακού Οργανισμού Αθλητισμού, στα γραφεία του Οργανισμού.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










594