Προδρόμου στο Paideia-News: Αρχίζει η αποτίμηση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων των Τετραμήνων


Το Υπουργείο Παιδείας αρχίζει από τις επόμενες μέρες την αποτίμηση των εξετάσεων στο τέλος των Τετραμήνων. Αυτό δήλωσε στο Paideia-News ο Υπουργός Παιδείας Πρόδρομος Προδρόμου.

Ο κ. Προδρόμου είπε ότι θα καταβάλει  προσπάθεια ώστε το Υπουργείο να έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία ενώπιον του όταν θα αρχίσει ο διάλογος με την ΟΕΛΜΕΚ, τόσο για το κεφάλαιο της ύλης, όσο και της χρονικής περιόδου διεξαγωγής των εξετάσεων.

«Κατ’ αρχή», πρόσθεσε, «πρέπει να διορθωθούν τα γραπτά για να δούμε και αξιολογήσουμε τα αποτελέσματα. Μετά θα πάμε στα σχολεία, να μιλήσουμε με διευθυντές και καθηγητές διαφόρων ειδικοτήτων να μας μεταφέρουν τις δικές τους εμπειρίες»

Συζήτηση θα υπάρξει με τις Επιτροπή των Αναλυτικών καθώς και των Ωρολογίων Προγραμμάτων. Ταυτόχρονα θα ακουστούν και οι απόψεις πανεπιστημίων.

Επίσης θα δούμε τη Μελέτη Αξιολόγησης που ετοιμάζει το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο».

Καταλήγοντας ο υπουργός Παιδείας ανέφερε ότι όταν τελειώσει αυτή διαδικασία και το Υπουργείο  έχει ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων, θα αρχίσει τον διάλογο με την ΟΕΛΜΕΚ ώστε ληφθούν οι ορθές αποφάσεις για αλλαγές-διορθώσεις




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1229