Προδρομου-Κεραμέως συζήτησαν για τις μεταρυθμίσεις στην Τριτοβάθμια της Ελλαδας


O Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, κ. Πρόδρομος Προδρόμου, συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2020, στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων στην Αθήνα, με την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα Νίκη Κεραμέως.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, οι δύο Υπουργοί αναφέρθηκαν στις προτεραιότητες των Υπουργείων τους στους διάφορους τομείς της εκπαίδευσης, καθώς και στις ευκαιρίες συνεργασίας και ανταλλαγής εμπειρογνωμοσύνης και τεχνογνωσίας.

Συζήτησαν, ιδιαίτερα, θέματα που αφορούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ενόψει των μεταρρυθμίσεων που προωθούνται αυτή την περίοδο από την ελληνική κυβέρνηση στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας και της πανεπιστημιακής ανάπτυξης.

Συζήτησαν, επίσης, τρόπους συνέχισης και ενίσχυσης της υφιστάμενης συνεργασίας σε θέματα σχολικής εκπαίδευσης, επιμόρφωσης εκπαιδευτικών, ανταλλαγής εκπαιδευτικού υλικού, αλλά και ευρύτερα ζητήματα εκπαιδευτικής πολιτικής, στο πλαίσιο των μεταρρυθμίσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη. Τέλος, αντάλλαξαν απόψεις για τους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Αύριο Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2020, ο κ. Προδρόμου θα συναντηθεί με την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας, κα Λίνα Μενδώνη.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1028