Συνάντηση Προδρόμου με την Ελένη Θεοχάρους


«Δεχθήκαμε προτάσεις, τις οποίες και θα εξετάσουμε και θα αξιοποιήσουμε στο Υπουργείο»

Ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομος Προδρόμου είχε σήμερα συνάντηση με την Πρόεδρο κα Ελένη Θεοχάρους και με μέλη της ηγεσίας του Κινήματος Αλληλεγγύη στα Γραφεία του Κινήματος.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Προδρόμου προέβη σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είχαμε μια συνάντηση στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων και του διαλόγου που γίνεται με τις πολιτικές δυνάμεις και με την ευκαιρία αυτή συζητήσαμε για όλο το εύρος των θεμάτων της εκπαίδευσης, της παιδείας και του πολιτισμού, συμφωνώντας ότι είναι ίσως ό,τι πολυτιμότερο έχει η χώρα μας και ειδικότερα ο κυπριακός ελληνισμός».

Συζητήσαμε, επισήμανε ακολούθως ο Υπουργός Παιδείας, «για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, για τα θέματα του πολιτισμού του αθλητισμού, όπως και για την μεταρρυθμιστική προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά και για ιδέες και καινοτομίες που υπάρχουν για τη συνέχεια».

Πρόσθεσε ότι έχει δεχθεί ορισμένες πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις «τις οποίες και θα εξετάσουμε και θα αξιοποιήσουμε στο Υπουργείο». Εξάλλου, όπως σημείωσε, «γι’ αυτό τον λόγο είναι που είναι πολύ σημαντικό να βρισκόμαστε σε διάλογο με τις πολιτικές δυνάμεις».

Κλείνοντας ανέφερε ότι «θα έχουμε και επαφές και διαβουλεύσεις και στη συνέχεια, και φυσικά έχω διαβεβαιώσει ξανά την Πρόεδρο του Κινήματος Αλληλεγγύη ότι στο Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας είμαι προσωπικά και είμαστε γενικά ανοικτοί σε οποιαδήποτε θέματα κρίνουν ανά πάσα στιγμή ότι πρέπει να μας επισημάνουν».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










557