Συνάντηση Προδρόμου με τον Γιώργο Λιλλήκα


Ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομος Προδρόμου, στο πλαίσιο του διαλόγου με όλες τις πολιτικές δυνάμεις, είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών κ. Γιώργο Λιλλήκα, στα Γραφεία της Συμμαχίας.

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Προδρόμου είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον κ. Λιλλήκα να για τη μεταρρυθμιστική προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως και για θέματα που αφορούν σε όλο το φάσμα αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ).

Έγινε επίσης ενημέρωση για πρωτοβουλίες που σχεδιάζονται για περαιτέρω ενίσχυση του δημόσιου σχολείου και της ποιοτικής βελτίωσης, όπως και για την πανεπιστημιακή ανάπτυξη. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε, επιπρόσθετα, στον σχεδιασμό για τη δημιουργία Υφυπουργείου Πολιτισμού.

Ευχαριστώντας για τις ενδιαφέρουσες εισηγήσεις που κατατέθηκαν από τον κ. Λιλλήκα, ο Υπουργός επαναβεβαίωσε ότι θα υπάρξει συνέχεια στον διάλογο και ότι τόσο ο ίδιος όσο και το Υπουργείο είναι μονίμως πρόθυμο για συνεργασία.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










512