Συναντήσεις ΥΠΠΑΝ με οργανωμένα σύνολα και φορείς του πολιτισμού


Ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομος Προδρόμου πραγματοποιεί αυτό το διάστημα συναντήσεις και έχει διαβουλεύσεις με εκπροσώπους οργανωμένων συνόλων και φορέων του Πολιτισμού.

Συγκεκριμένα,  έγιναν συναντήσεις  με εκπροσώπους της Ένωσης Ηθοποιών Κύπρου ΟΙΥΚ – ΣΕΚ, της Κλαδικής Καλλιτεχνών Θεάτρου ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ, του Κυπριακού Κέντρου Σκηνογράφων και του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου, τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020, ενώ την Τρίτη  3 Νοεμβρίου συναντήθηκε με εκπροσώπους των Εικαστικών Τεχνών και της Μουσικής. Την Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου έγινε ευρεία σύσκεψη στα γραφεία του Θ.Ο.Κ. στην οποία συμμετείχε η Πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, καθώς και το σύνολο του προσωπικού.

Κατά τις συναντήσεις, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη δημιουργία του Υφυπουργείου Πολιτισμού, όπως και τη λειτουργία της Ειδικής Συμβουλευτικής Επιτροπής για το Καθεστώς του Καλλιτέχνη, η οποία έχει συσταθεί, με εκπροσώπηση όλων των οργανωμένων συνόλων από όλους τους τομείς και κλάδους των τεχνών και της πολιτιστικής δραστηριότητας.

Για τη συνέχεια προγραμματίστηκαν συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων και συνόλων  που δραστηριοποιούνται στους τομείς του Κινηματογράφου, της Λογοτεχνίας, του Χορού και του Λαϊκού Πολιτισμού.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1136